ангелски очи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ангелски очи
ако някои разбира от такива работи смисал диоди лампички и разните му неща по фаровете да помага, та значи имам ангелски очи но светят като омрели нз кво им е изобщо неразвирам от такива неща 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Влез в търсачка има милион теми за ангелските очи,а и от там ще разбереш кои ги чатка от твоя град.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Абе момчета не се занимавайте с тия китайски болкуци .Хем не светят като хората хем като се скапе светилото кво праим а? Аз си направих очички от светловодни пръчки и светодиоди по силнички с тесен ъгъл на светене .Свети да си е**майката.по добре китайските .и да се скапе диода сменяш с нов и си готов.Тука сме понаписали доста по тази тема как се правят
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
aisikterix написа:Абе момчета не се занимавайте с тия китайски болкуци .Хем не светят като хората хем като се скапе светилото кво праим а? Аз си направих очички от светловодни пръчки и светодиоди по силнички с тесен ъгъл на светене .Свети да си е**майката.по добре китайските .и да се скапе диода сменяш с нов и си готов.Тука сме понаписали доста по тази тема как се правят
Според мен от ццфл по красиво няма

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз така и не разбрах какви ангели има младежа, ако са като на Цецо, то те или светят или не, средно няма.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
ceco-stz написа:aisikterix написа:Абе момчета не се занимавайте с тия китайски болкуци .Хем не светят като хората хем като се скапе светилото кво праим а? Аз си направих очички от светловодни пръчки и светодиоди по силнички с тесен ъгъл на светене .Свети да си е**майката.по добре китайските .и да се скапе диода сменяш с нов и си готов.Тука сме понаписали доста по тази тема как се правят
Според мен от ццфл по красиво няма

Ако са кадърно направени може да се поспори за красотата.Ш ети цъкна утре снимки да видиш моите как светят.
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Аз бях с диодни които ми ги сложи Валето, светеха много хубаво но само като се стъмни през деня нямаше никои. Най накрая си ввзех CCFL-ки от колегат Сивик монтирах ги и светят прекрасно. За това аз съм на мнение че по добри от ЦЦФЛ-ка няма, с по качествена светлина.
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
За това се взимат от тука от форума с монтаж и гаранция квото и да стане от наш човек е ще ти го оправи ... май имаше преди като гледах в продава
...

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2