осветление на задния номер!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
осветление на задния номер!?
Колеги нищо не намерих в търсачката,как се сменят крушките за осветление на номера,изглеждат като залепени а не ми се вярва да се сваля кората!
BMW-Шофирай в бъдещето сега 

Kris написа:PeReZ написа:Развърташ болтовете от тая лайсна над номера (те са 4-5 болта) и я махаш. След като я махнеш вече няма как да не се оправиш. Миналия ден и аз смених едната крушка, елементарно е, развъртай и сменяй.
Що ще махаш целата лайсна като лампичките се свалят и сами?
Как така сами,махнах лаисната и пак не става , не мърдат ,стоят като залепени и не искам да ги напъвам
BMW-Шофирай в бъдещето сега 

- vasildavid
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW318i 93г М40
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: BMW318i 93г М40
на мойта ги сменях скоро,махаш лайсната на 4 болта,леко отлепваш с мърдане накоре надоло след това се издърпва в посока към другата крушка и излиза. зора е първия път да го отлепиш след това няма проблеми мойте съм ги сменял 2 пъти сега съм с плазмено сини

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: осветление на задния номер!?
ton4 написа:Колеги нищо не намерих в търсачката,как се сменят крушките за осветление на номера,изглеждат като залепени а не ми се вярва да се сваля кората!
точно реди 5 мин направих това упражнение
1. над номера имаш една лайсна сваляш 4те болта
2.сваляш лайсната
3. с отверка леко (без да драскаш боята като мен) сваляш белите кутиики в които са крушките, в завода са ги залепили с нещо като каучук
4. крушките са 12V 5W

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
PeReZ написа:Как така се свалят сами ? Без да развърташ болтовете и да махаш лайсната ? Може и да става, не знам, сториха ми се здраво хванати и не напъвах. По-лесно ми се стори да развъртя болтовете.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аре да не пускам поредната безмислена тема да питам тук може някой да е имал такъв проблем ... Не ми свети лампата под капака (предния) крушката е здрава но не свети 

I'm slowly drifting

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2