Удар в тротоар!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Удар в тротоар!
Здравейте колеги!Преди малко си ударих колата.(Е36 М43Б18 )
На пътя разглабях и това което видях е:
Крив преден ляв носач,усукан ляв накрайник(за хидравлична рейка)
От зад гумата пак лявата стои посукана като горния и край е навън и е изместена на зад.
Та да ви питам какви са възможните последствия.На пръв поглед видях изкривена стабилизираща щанга(може да се нарече и носач)
Това което най много ме притеснява е това дебелото желяно което е хванато за купето и за шенкела.Сигурно това е моста.Вижда ми се малко крив може и да си въобразявам
Възможно ли е да има повреди в диференцяла.полуоската ми изглежда здрава.
Удара беше със около 40 км/ч. При опити за дрифт,тротоара не е толкова висок.Първо се удари предната част на автомобила,след това и задната.
Ако някой има такъв носач и накрайник за от пред в ляво за продан моля да ми пише на ЛС или да ми звънне 0893256551
Частите ми трябват колата е в къщата на един приятел и съм му обещал утре да я махна от там.
Моля помагайте!!!!!!!
На пътя разглабях и това което видях е:
Крив преден ляв носач,усукан ляв накрайник(за хидравлична рейка)
От зад гумата пак лявата стои посукана като горния и край е навън и е изместена на зад.
Та да ви питам какви са възможните последствия.На пръв поглед видях изкривена стабилизираща щанга(може да се нарече и носач)
Това което най много ме притеснява е това дебелото желяно което е хванато за купето и за шенкела.Сигурно това е моста.Вижда ми се малко крив може и да си въобразявам

Възможно ли е да има повреди в диференцяла.полуоската ми изглежда здрава.
Удара беше със около 40 км/ч. При опити за дрифт,тротоара не е толкова висок.Първо се удари предната част на автомобила,след това и задната.
Ако някой има такъв носач и накрайник за от пред в ляво за продан моля да ми пише на ЛС или да ми звънне 0893256551
Частите ми трябват колата е в къщата на един приятел и съм му обещал утре да я махна от там.
Моля помагайте!!!!!!!

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега аз се ударих на 19.10.08 на сбирката в Търново точно като теб в бордюр, само че засегнах само предната дясна част - носач, щанга и крива джанта, носача 170 нов, двете щангички са 50 лв общо, за работа 30 лв.

- svetoslavned
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 83 /2.0d /2006
- Мечтае да кара: M 3
- Детайли за колата: Тайна
Колега виж темата "продавам" там ще намериш части...другия път като дрифтиш гледай да няма бордюри ...че после боли глава 

свн
- Nedko Bozadzhiev
- Потребител
-
Колега нема страшно. И аз наскоро го направих същия номер. Резултата беше спукани предна и задна гума в ляво и покривени джанти. Колата въпреки сичките ми съмнения е здрава. Не знам с кви гуми си ма мойте са 15 цола и ма спасиха а нито бордюра биши нисък нит аз се движех бавно. Пречледай предницата и задницата за нещо разбито и за сики случай един стенд и ако сичко е наред яко газ и пак настрани 

Здравейте.Тя по принцип колата не е моя,а е на Binev_Out.
Предния носач беше на кайма
задния ляв също
Сменихме накрайниците и 2-та.То само левия беше окривен,но все пак е по добре и двата да сменим.
Задния носаш неможахме да го свалим на пътя защото трябва да се сваля и полуоската,и сега в сервиза ще видим.
Все си мисля,че може и задния шенкел да е изкривен
Джантите бяха станали на ромбоид,добрече колегата Бесния ми продаде 2 джанти преди месец
та сложих тях.
Гумите са напълно здрави колкото и да е учудващо
15-ки 205
Общо взето колата от пред е пуканка в понеделник ще я вземем от сервиза,ще е и със нови накладки,минаваме стенда и ще видим как ще е.
Да живее форума на БМВ,за 2 часа търсене намерихме всички части които ни трябваха!!!!!!Много ви благодаря на всички
!!!!
Предния носач беше на кайма

Сменихме накрайниците и 2-та.То само левия беше окривен,но все пак е по добре и двата да сменим.
Задния носаш неможахме да го свалим на пътя защото трябва да се сваля и полуоската,и сега в сервиза ще видим.
Все си мисля,че може и задния шенкел да е изкривен

Джантите бяха станали на ромбоид,добрече колегата Бесния ми продаде 2 джанти преди месец

Гумите са напълно здрави колкото и да е учудващо

Общо взето колата от пред е пуканка в понеделник ще я вземем от сервиза,ще е и със нови накладки,минаваме стенда и ще видим как ще е.

Да живее форума на БМВ,за 2 часа търсене намерихме всички части които ни трябваха!!!!!!Много ви благодаря на всички

8 мнения
• Страница 1 от 1