E36 Vanos Coupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
E36 Vanos Coupe
здравейте ! отдавна съм луд фен на БМВ но чак сега ми се отдаде възможност да купувам.Решил съм твърдо да е 320 купе.Така като чета тук ще гледам да е и ваноска.ще ми е от полза да драсна няколко реда с някой който кара такава
BMW POWER !
и аз карам такова и моят сьвет е с по голям мотор..но пьк от друга страна е по добре с този мотор да си вземеш а ако решиш винаги може по мощен да сложиш..така ще спестиш от данаци застраховки и тем подобни рекетщини...аз мисля на моита да сложа мощен двигател но нито ще я регистдирам с него нито нищо..ще се води 4е сьм с 2000 кубика а реално ще е 3200кубика или нещо такова...ина4е колата е здрава и надеждна.не се 4упи поне моята де..а ина4е за разхода моята сам я карал с ОМВ 100 зверско каране и гонки 8 литра на 40 км.. 

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
ре
Найстина колегите са прави добре си решил колата си заслужава аз също съм много доволен вземи си един шестак да покараш че като му свикнеш и ти омразне винаги може да го замениш с нещо по голямо само гледай да е читава да не се харчиш после за ремонти 

S 70/3 написа:и аз карам такова и моят сьвет е с по голям мотор..но пьк от друга страна е по добре с този мотор да си вземеш а ако решиш винаги може по мощен да сложиш..така ще спестиш от данаци застраховки и тем подобни рекетщини...аз мисля на моита да сложа мощен двигател но нито ще я регистдирам с него нито нищо..ще се води 4е сьм с 2000 кубика а реално ще е 3200кубика или нещо такова...ина4е колата е здрава и надеждна.не се 4упи поне моята де..а ина4е за разхода моята сам я карал с ОМВ 100 зверско каране и гонки 8 литра на 40 км..
8 на 40 това прави 20 на 100 по мои изчисления

Beautiful Mechanical Wonder
Да решил съм шестак да е ванос,пък и купето си е с по агресивна визия отвсякаде.тука ме наплашиха някякви хора които не са се качвали даже на такава машина че едва ли не поддражката е хиляди левове и никви такива.За мен БМВ е колата този път вземам знам че разхода е по висок ама няма как вълк с трева не се храни хахахахаахха
BMW POWER !
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- rango
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на магия
Scarface_ написа:бате ся че не карам още такава машина не значи чи чемам представа брат.318ис по барза, каде са 4 каде са 6 цилиндара ис-ката знам че има само един по бърз старт пък и звука е съвсем друг. а пък тва за храната дето си писал щом си гладен апни баце
кат бях още с 6-така в е36-то(купе)една иеска ме дрьпна 3 от 2 старта

а и са доста здрави освен ко не попаднеш на няква вече умряла....няма сьживяване

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Колегата се пошегува понеже това е вечното дерби тук из форума "320i vs. 318is". Не се притеснявай за разходите по поддръжката. Много правилно си се сетил че хората които ти казват "абе много е скъпа поддръжката" не са карали БМВ-та и не знаят за какво става въпрос. Дори да са по-скъпи частите (в което не съм убеден) факта че се развалят много по-малко е достатъчно красноречив довод за покупка на БМВ. Взимай някоя стегната е36-ца (ис-ка или 20-ска) и ще видиш как ще се фанатизираш на тема бмв.
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4