Да се похваля и аз.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Да се похваля и аз.
Да се похваля и аз - РАЗБИХА МИ КОЛАТА. Взели са ми радиото без панела (понеже си го прибирам), но за сметка на това са ми спукали двете задни гуми и са ми счупили единия прозорец. Радиото ново струваше 120лв, а без панел едва ли някой ще го вземе за повече от 10 лв. Само дето щетите по колата са за над 100лв...
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Сори колега, но няма оправия с тези неща
Аз лично съм приел факта че това може да ми се случи във всеки един момент, с надеждата че ще го приема спокойно

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
Колега, аз бях същия преди месец и нещо. Разбиха ми ключалката на шофьорската врата, взеха ми радиото без панела (защото винаги го носех със себе си) и са ровили през задната седалка в багажника.
Някой казват, че радиата могат да ги пласират с други панели, не знам, не ми се вярва!
Но наистина - пък и да ти спукат двете задни гуми - явно са ти били ядосани за нещо, може би, че панела не ти е в жабката.
Съжалявам и ти съчувствам, знам какво е усещането!
Някой казват, че радиата могат да ги пласират с други панели, не знам, не ми се вярва!
Но наистина - пък и да ти спукат двете задни гуми - явно са ти били ядосани за нещо, може би, че панела не ти е в жабката.
Съжалявам и ти съчувствам, знам какво е усещането!

Да, докато в магазините се продават само панели, ще има хора които ще крадат само радио без панел. Примерно панел Сони работи с поне 10 модела CD. Не разбирам кви са тия отрепки, разбирам да им е за парите (я за наркотици, я за други простотии) ама не мога да проумея защо да ти пукат гумите и да ти правят такива тъпи мизерии.
Но както видях в една друга тема в този форум "Бог гледа, а левкемията чака."
А поне каско имаш ли. Ако имаш (и си застраховал радиото) представяш панела и те ще ти платят някой лев (стотачка).
Но както видях в една друга тема в този форум "Бог гледа, а левкемията чака."
А поне каско имаш ли. Ако имаш (и си застраховал радиото) представяш панела и те ще ти платят някой лев (стотачка).
7 мнения
• Страница 1 от 1