да се похваля и аз ;)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
да се похваля и аз ;)
след кофти случка с първото ми БМВ ис-ка и няколко месеца без кола,отново съм в тим-а с 320ка купе 95,по ВИН си излиза 95,М52 мотор. Имам няколко въпроса -зна4и мотора е с ванус тва ми е ясно,оба4е колекторите са леко наклонени надолу тва кой мотор е(м52б20ту????? и ква е разликата) с никасиловото покритие на цилиндрите или ....? Другия ми тъп въпрос е за климатроника с врътките е като искам да духа топло и не е загряла колата трябва ли да натискам копчето със снежинката,за да върти компресора? и последно минал съм към 1000 км със старото масло не го бара оба4е като отворя капа4ката за маслото не гасне а просто падат адски мн оборотитено не гасне,да проверявам ли клапата за картерните газове?
мерси преварително и поздрави на вс колеги
мерси преварително и поздрави на вс колеги
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
KIM написа:....значи за колекторите не разбрах мисълта....,за оборотите е нормално да падат когато отвиеш капачката
за колекторите (горивните) мисълта ми беше 4е май съм срещал някаде тема 4е има някав мотор м52б20 ТУ,защото са по пречупени надолу , а за капачката питах понеже имаше теми 4е трябва като отвиеш капачката и да гасне мотора а моя не гасне просто падат много като я отворя т.е. проблем ли е 4е не гасне? а това 4е е с никасил да ме радва ли,за момента мотора е мн добре не бара масло....
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
а между другото имам един проблем с патрона за запалване-върти се свободно дори с ненацяло вкаран ключ(тогава не дава на контакт),вкарам ли ключа проблем прави много рядко т.е някога дава на контакт но после ток към стартера не,това не ме притеснява особенно ОБАЧЕ ме е страх да не се заключи в движение....моля някои ако е имал подобен проблем да сподели 

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Колега и на мен на 20-ката ми е така с ключа,но до ся не се е заключала.Питах един ключар за тоя проблем,тои каза приготви 20 лв.и след 1 час си готов,но още не съм ходил 

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
- borislav
- младши ентусиаст