Маркучите на шибедаха!!!!! ПРОБЛЕМА РЕШЕН!!!! Снимки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Маркучите на шибедаха!!!!! ПРОБЛЕМА РЕШЕН!!!! Снимки
Колеги днес като чистих предния маркуч на шибедаха телта заседна и ми се наложи да извадя целия маркуч. После като го връщах заседна в едно положение точно на свивката където започва калника.
По нататък не иска да влиза. Свалих калника нищо не се вижда, свалих чистачките и кората под тях и пак няма видимост.
Моля помогнете колеги. Как да го вкарам тоя гаден маркуч на мястото му.

По нататък не иска да влиза. Свалих калника нищо не се вижда, свалих чистачките и кората под тях и пак няма видимост.
Моля помогнете колеги. Как да го вкарам тоя гаден маркуч на мястото му.

Последна промяна melody1 на 07 Ное 2008, 18:48, променена общо 2 пъти
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Почети някоя тема от Търсачка и ще разбереш,има маркучи за водата стичаща се от шибидаха.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
melody1 написа::help:![]()
![]()
Потрай да свърши формулата, все някой ще помогне.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Поразгледах схеми на купето, ама нищо не са дали, маркучите са само загатнати при схемата за шибито, ама откъде минават нищо, впечатли ме дължината която им дават 1760мм.
Нямам шиби и не съм се интересувал къде минава дренажът, но съм си представял, че е някъде зад гумата под калника, ама ти не си видял отвор там. Я провери страницата където са пантите на вратата.
Нямам шиби и не съм се интересувал къде минава дренажът, но съм си представял, че е някъде зад гумата под калника, ама ти не си видял отвор там. Я провери страницата където са пантите на вратата.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Я глей тука: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 8%E4%E0%F5 чували сме за изгнили прагове.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега имаше тема тично за маркучите от шибидаха,почвам да търся и като е намеря ще ти пусна линка беше описано всичко мн щсно и имаше и схеми.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3