Регулиране на фаровете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Регулиране на фаровете
На скоро гледа една тема за регулизане на фарове, е не я прочетох и днес си прецаках фаровете
. Да ме светнете как да ти регулирам най-лесно и правилно? Разбазиках на единиа фар двете болчета от долу. Мн. благодаря за инфото още от сега 

Последна промяна Mileitiii на 02 Ное 2008, 23:06, променена общо 1 път
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Фарове
Mileitiii написа:На скоро гледа една тема за регулизане на фарове, е не я прочетох и днес си прецаках фаровете. Да ме светнете как да ти регулирам най-лесно и правилно? Разбазиках на единиа фар двете болчета от долу. Мн. благодаря за инфото още от сега
НЕ не не не непипай повече просто недей! Отиди в СБА-то в момента е безплатна регулацията на фаровете заради ''акция светлина''
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Говорите, все едно навсякъде рипат да регулират на Е36 фарове..
,...чувал съм за вдигнали ръце и приказки от рода, "е какво съм ти направил..." 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Le Transporteur написа:Говорите, все едно навсякъде рипат да регулират на Е36 фарове..,...чувал съм за вдигнали ръце и приказки от рода, "е какво съм ти направил..."
E стига де ,аз още не съм виждал сервиз дето да не искат да ти вземат парите

Все пак 5 или 10лв. в зависимост от това в кой сервиз ще идеш,а е работа за две минути.
Имат си стендове хората и става супер истинско

И на стената става ма е много играчка и има шанс да не стана баш както трябва

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Mileitiii написа:Не виждам някой за кво да пише, че се дразни. Преди да попитам търсих но нищо, може да не сам направил нещо, но и търсачката е смотана. Това си го мисля и не казвам, че съм на 100 прав.
МНОГО СЕРАДВАМ И СЪМ БЛАГОДАРЕН ЗА ПОМОЩА
Ами да естествено,че нищо няма да намериш,защото заглавията на всички теми са горе долу като твоето - "ФАРОВЕ" "ПРОБЛЕМ" "Е36 ПРОБЛЕМ" и секви такива.
Ние сме си виновни,че не ни работи търсачката,не админи не модове никой друг само ние.И няма да ти коства кой знае колко време ако примерно щъкнеш в под форум "Полезна информация" поразгледаш какво има.Ако няма идваш в Е36 и щъкваш поне 10 страници назад зашото безмислените теми сигурно вече са стигнали чак до там и ще си намериш решение на проблема.ЦЬялата работа трае около 10 мин.
И най-хубавото,е че ще си намериш достоверна информация по този начин и няма да си губиш времето да четеш постове като моя примерно в момента.

Binev_OuT , принципно съм съгласен с теб и мисля, че е така както казваш. Но нали за това е този форум да си помагаме, един като не може да направи нещо друк му казва,показва кака. В случая търсих и не намерих, и не знаех,че темата е в е36 .Получих желаните отговори и съм много благодарен.Не ми хареса острото изказване, не виждам нещо положително от такъв тип писаници. Също мисля, че ако всеки, които се изказва арогантно те вземе за пример няма да има нужда да пиша такива отговори в които няма нищо полезно от гледище за някъкъв ремонт и такъв тип дейност.
14 мнения
• Страница 1 от 1