Даите савет за този ABS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Даите савет за този ABS
Колеги аз карам BMV E36 купе ама нешто тоя ABS вобште не ми харесва колата неште да спира грам знам 4е голиамо зна4ение имат гумите ма моите са доста добри та вапроса ми е дали може да се изклиу4и ABS са от бу6он или нешто друго и евентуално ако това стане дали няма да дава някакви грешки и дали спирането ше се подобри Влагодаря предварително на вси4ки 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
АБС-а влиза в действие само когато колелетата спрат да се въртят... тогава педала започва да "рита" иначе при нормално натискане няма как да усетиш че АБС-а работи или не... настъпи рязко и ще видиш ако бачка ще почне да рита педалчето 

Kambe написа:АБС-а влиза в действие само когато колелетата спрат да се въртят... тогава педала започва да "рита" иначе при нормално натискане няма как да усетиш че АБС-а работи или не... настъпи рязко и ще видиш ако бачка ще почне да рита педалчето
Да колега при ряско натискане рита и то здражо ма колитсата неште да спира

- Kambe
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Той ABS-а не е измислен случайно и просто така да си го произвеждат на всяка кола за кеф. Ако ти работи системата нормално, има причина да го ползваш. Ако си с хубави дискове, накладки и гуми, по-добре не прави глупости.
Колега напално си прав ма да ти кажа 4е на по старите коли абс са маи не е доискусурен поне аз такижа наблиуденя имам
- Kambe
- старши ентусиаст
-
мите написа:liloff написа:Той ABS-а не е измислен случайно и просто така да си го произвеждат на всяка кола за кеф. Ако ти работи системата нормално, има причина да го ползваш. Ако си с хубави дискове, накладки и гуми, по-добре не прави глупости.
Колега напално си прав ма да ти кажа 4е на по старите коли абс са маи не е доискусурен поне аз такижа наблиуденя имам
моето Е36 е от най-старите и нямам проблеми досега, чукам на дърво

Kambe написа:мите написа:liloff написа:Той ABS-а не е измислен случайно и просто така да си го произвеждат на всяка кола за кеф. Ако ти работи системата нормално, има причина да го ползваш. Ако си с хубави дискове, накладки и гуми, по-добре не прави глупости.
моето Е36 е от най-старите и нямам проблеми досега, чукам на дърво
Ма и аз не се оплаквам толко много просто ми е интересно ако абс са го няма и ежентуално това ритане на педала из4езне дали няма да спира по добре
- MasterPlay
- Потребител
-
- Кара: BMW 381is coupe
- Мечтае да кара: BMW M3 3.2 CSL
Колега, не ти са слаби спирачките ... много бързо караш
Шегата настрана, аз бих проверил течността , след това всички датчици, накладките ако свирят значи са менте и няма да спират добре, а пак ако са слагани и от менте майстори като нашите и не са направили добре апаратите да хващат дисковете .....(мисля че имаше нещо такова). Но най добре технически преглед и диагностика. На моя ис като им скоча по сериозно и все едно се удрям в стена (с малко коли сам спирал така).Успех!

Шегата настрана, аз бих проверил течността , след това всички датчици, накладките ако свирят значи са менте и няма да спират добре, а пак ако са слагани и от менте майстори като нашите и не са направили добре апаратите да хващат дисковете .....(мисля че имаше нещо такова). Но най добре технически преглед и диагностика. На моя ис като им скоча по сериозно и все едно се удрям в стена (с малко коли сам спирал така).Успех!
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3