включване на авариините
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 xd
- Мечтае да кара: BMW F01
включване на авариините
при рязко натискане на спирачката се включват авариините и светва лаппата от какво може да е моля помогнете нешто чух че от някакво палче там при шофиорксата врата ? нз много дразнещто е
Ако алармата (или там каквото е) е настроена да пуска аварийните като е отворен врата, значи е палчето на бравата което се е износило и при по рязко натискане на спирачка просто отпуска малко и затова се получава така. Пробвай да поставиш копчето на плафона на изключено и пробвай пак със спирачката ако не светнат значи е това.
Но все пак е възможно и да не е вързано към плафона но да взимат инфно за вратата от едно и също място.
Но все пак е възможно и да не е вързано към плафона но да взимат инфно за вратата от едно и също място.
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
да и на мен така ми казаха било се изтъркало палчето и за това правело така но къде да търся ново да го смена или ако него смена как да се оправи за постоянно?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Лично според мен пък това е страшно удобство...особенно с тия резки спираия по цариградско...аз като стъпя там задължително палеца ми стой в/у копчето на авариините в готовност да го натисна,за да информирам този зад мен за рязко спиране...с тия 2 удара отзад дали не съм оглозгал рефлекси,а 

- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:Лично според мен пък това е страшно удобство...особенно с тия резки спираия по цариградско...аз като стъпя там задължително палеца ми стой в/у копчето на авариините в готовност да го натисна,за да информирам този зад мен за рязко спиране...с тия 2 удара отзад дали не съм оглозгал рефлекси,а
е да ама на мен ми се вкл понякога и плавно като спирам примерно за някои завои и някои зад мен види авариините аз примерно правя ляв неможе да види че съм дал ляв мигач тръгне да ме изпреварва аз тръгна да завивам и става белята
///MapTo написа:Лично според мен пък това е страшно удобство...особенно с тия резки спираия по цариградско...аз като стъпя там задължително палеца ми стой в/у копчето на авариините в готовност да го натисна,за да информирам този зад мен за рязко спиране...с тия 2 удара отзад дали не съм оглозгал рефлекси,а
+ 1 .... на втората седница един ми сгъна задната броня барабар с гредата на е90-то ....
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Преди време карах за малко едно Рено Меган 2 и там си имаше такава шукария. Като натиснеш рязко спирачката и аварийните се включваха автоматично 

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
При сички по нови коли го имаsobiss написа:Преди време карах за малко едно Рено Меган 2 и там си имаше такава шукария. Като натиснеш рязко спирачката и аварийните се включваха автоматично

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
мда, като прочетох заглавието си викам "абе тва как така го има в е36", а то някво побългаряване пак се оказва 

10 мнения
• Страница 1 от 1