идва зима -идват и проблемите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
идва зима -идват и проблемите
колеги идва зимата ,ще има пързаляне
та да мина към
към вас които ме притеснява .. колата ми купе -е36 с окачване и джанти 17-ки ---гуми 225-45-17 -ми аз ще бъда като снегорин като валне снежеца.. та какви подложки трябва да търся -мога ли с малко по висока гума да карам зимата ... за да я вдигна малко .

Последна промяна fedoracore на 25 Окт 2008, 22:48, променена общо 1 път

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Сложи по малки гуми колегаа
По тесни ... въпреки че Аз ако не събера пари до като падне снега.. ще си карам с летните 17"....
та може и ти да пробваш ще е по забавно 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
По скоро ще се пръзаляш с летните 17ки и ще правиш ПТП-та поне да са леки .... Сериозно колега с такива гуми ако си няма смисъл изобщо да палиш колата зимата ....
I'm slowly drifting

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
колеги неме притеснява че ще карам с 17-ka джанта .ИСКАМ МАЛКО ДА ВДИГНА КОЛАТА .да не е толкова ниска зимата.

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
аз така правя всяка зима 15-ки ламаринкиk1k0 написа:За зимата ще правите ПТП-та с тези летни гуми ще трошите джанти и т.н. сложете си 15-ки с по-височки гуми и по тесни 185 и заспива
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
fedoracore написа:колеги неме притеснява че ще карам с 17-ka джанта .ИСКАМ МАЛКО ДА ВДИГНА КОЛАТА .да не е толкова ниска зимата.
Адаш,аз реших проблема по следния начин...валне ли малко повече сняг,така че софийска община да не се справя с почистванията - вадя 16-ката(викам и малкото Х5) и си щавя навсякъде...през останалото време,когато снега е по тротоарите,в градинките и в планината си карам бялата и града спи...купи си едно ///М40 за зимата и ще се родиш

Мин.зима съм утъпквал пътя една сутрин към алеко,когато разни паркетни лъвчета не можеха да издрапат нагоре

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
sasho написа:когато си с 17 цола и нископрофилна гума
Колата става като шейна

Много по-лесно се пързаля и се получават по-големи красоти,пък даже и без шпер...за дрънкането,аз лично като си поддържам колата както трябва не усещам никакво дрънкане нито на 15 нито на 17...Вози една идея по-твърдо,ма със спортно окачване разлика няма...иначе като размер 205/60/15 е 1към1 със 225/45/17

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз с 16-ки 225/50/ с фланци отзад да излизат по-напред и М-окачване и зимата е кошмар ,слагам си 15-те на 185/65/ и пак си е толкова ниска и си греба със бронята точно като снегорин и отдолу опира навсякаде!
Жалко че не сме една нормална държава и да можем да си позволим по едно джипче за зимата!
Жалко че не сме една нормална държава и да можем да си позволим по едно джипче за зимата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Колега, най-лесният начин да вдигнеш колата е с тампони. Слагат се между витките на пружините (по 3 тампона на пружина). Вдигат колата с около 2 см. Аз имам някъде из нас един комплект и мисля да ги слагам за зимата, че и аз съм със спортно окачване
Скоро ще сменям сините пружини отзад с червени и ще ходя на стругар да си правя и подложки. Надявам се да не ми искат много. А смяната не е трудна. Ако искаш като ги направя мога да ти дам повече инфо за цената и ефекта от подложките. Притеснява ме това, че ще ги правя от метал (най-вероятно стомана) и може да не легнат плътно на носачите и да почнат да тракат. Ако някой е слагал такива подложки да каже има ли такава опасност.
А за гумите: няма значение колко цола са. Важното е да са по-тесни, най-много 195. Иначе ще си като щейна. А и веригите са почти задължителни според мен

А за гумите: няма значение колко цола са. Важното е да са по-тесни, най-много 195. Иначе ще си като щейна. А и веригите са почти задължителни според мен

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3