Прегряване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Прегряване
Ако една кола е прегрявана (става въпрос за 6 так) ше има ли проблеми във вървенето? Общо взето какви ще са признаците за да се познае?
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
и ако губи охладителна течност дали ще губи много течност(около 1 литър) за малко километри(около 100-150)
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Ако бачка добре,не е сигурно но може да е здухала гарнитура.Даи по-конкретни данни как се държи мотора злед "прегряването" и тогава по добре може да обсъдим.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
колата си варви перфектно във вървежа няма никакви критики.Но незнам дали е прегряван мотора това е 4е незнам лично при мен не е имало изпълнения
мислех 4е някаде има теч в системата пробвах на място за около 5 мин да държа на място около 3-4 хил оборота,мръднах колата и нито капка 

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Ако ти държи стрелката за водата на малко преди средата е добре, но ако я държи след нея малко е прегрявана и не е сменян датчика за температурата.Щом няма течове и маслото е чисто немога да се сетя за друго сега.

Аз съм прегрявал доста коли... включително и един Мерцедес, но все още са в движение без ремонт на мотора. Обясни какво имаш предвид под прегряване? Да удари стрелката на антифриза в червеното ли?
Това не означава, че автоматично хвърляш мотор. Ако шофьра се е усетил и е реагирал адекватно, почти винаги нищо й няма на колата. Т.е. нищо няма да й има на вървенето.
Това не означава, че автоматично хвърляш мотор. Ако шофьра се е усетил и е реагирал адекватно, почти винаги нищо й няма на колата. Т.е. нищо няма да й има на вървенето.
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
.
колеги и аз имам са6тия проблем .миналата година на взех магистралата пловдив-софия с 200-220 и изведнаж колата по4на да намаля и температурата наводатра беше на макс.успях да стигна до софия.отидох на маистор (термостат и водна помпа)15000 хил киломерта са минати от тогава.единствения проблем е 4е има малко масло в казан4ето за вода.проблем в работата на колата няма
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега няма как да разбереш прегрявана ли е или не,написаха ти ако шофьора е реагирал адекватно,рядко е фатално,дори и да е светнала лампата.Охладителната течност може да е губиш и от места които вообще не подозирзш,потърси добре.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
ми моята нито градско нитозивън градско има проблеми,носи здраво на простотия
проблемът е 4е губи охладителната течност 

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3