Бъдещ проект
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Бъдещ проект
Здравейте БМВ маняци,
искам да попитам (и ще помоля да няма подигравателни, малоумни и неумесни изказвания от сорта вземи си голф или вектра и т.н) кое БМВ е умесно за турбиниране?
Защото чета вече буквално 3 часа за раликата между 318ис и 320ка и толкова ненужни мнения имаше че ме заболя главата.
Питам защото чета че едните били с алуминиев двигател и не били издръжливи, от друга страна са по-леки(не съм наясно с нещата моля да бъда коригиран ако не е така) Искам да знам конкретно коя година с какъв двигател (ако има някаква енциклопедия или статия да ми предложите да попрочета ще съм благодарен за разликите в моделите е36ки през годините(кои са с ванос, шпер, алуминиев двигател, екстри, и т.н). Само искам да е купе защото според мен имат по-портен вид.
Ще го използвам предимно за каране-наслажраване - дрифтиране и не гоня кои знае каква икономичност.
Искам да му се наслаждавам
искам да попитам (и ще помоля да няма подигравателни, малоумни и неумесни изказвания от сорта вземи си голф или вектра и т.н) кое БМВ е умесно за турбиниране?
Защото чета вече буквално 3 часа за раликата между 318ис и 320ка и толкова ненужни мнения имаше че ме заболя главата.
Питам защото чета че едните били с алуминиев двигател и не били издръжливи, от друга страна са по-леки(не съм наясно с нещата моля да бъда коригиран ако не е така) Искам да знам конкретно коя година с какъв двигател (ако има някаква енциклопедия или статия да ми предложите да попрочета ще съм благодарен за разликите в моделите е36ки през годините(кои са с ванос, шпер, алуминиев двигател, екстри, и т.н). Само искам да е купе защото според мен имат по-портен вид.
Ще го използвам предимно за каране-наслажраване - дрифтиране и не гоня кои знае каква икономичност.
Искам да му се наслаждавам

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Не знам тук гледал ли си,ако не си може да ти е от полза http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=26757

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
отговора е само един --- която намериш читава !
Последна промяна ///M Power на 23 Окт 2008, 13:33, променена общо 1 път
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Re: Бъдещ проект
bajo85 написа:Здравейте БМВ маняци......
а пък според мен само си чешеш езика

гледам в Е46 подфорума си пуснал тема за хибрид някакъв м-у компакт и купе,сега тук за турбиниране, утре кво ще е? е 30 на слънчеви батерии ли?

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
zazomazo написа:bajo85 написа:Здравейте БМВ маняци......
а пък според мен само си чешеш езика![]()
гледам в Е46 подфорума си пуснал тема за хибрид някакъв м-у компакт и купе,сега тук за турбиниране, утре кво ще е? е 30 на слънчеви батерии ли?
Голям смях. Така сме хората с идеите трябва да се отличаваме

bajo85 написа:zazomazo написа:bajo85 написа:Здравейте БМВ маняци......
То човек с толкова много идеи, коя от коя по-безполезни се превръща в Идиот, незнам знаеш ли?
Темата за хибрида и аз я четох, и там се правеше на много остроумен.....

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Мишел написа:bajo85 написа:zazomazo написа:bajo85 написа:Здравейте БМВ маняци......
То човек с толкова много идеи, коя от коя по-безполезни се превръща в Идиот, незнам знаеш ли?
Говорете си

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
И много добре правиш! тук хора дето само ти дигат кръвното и плюят по теб колко искаш така че ти си гони целите пък те нека си "чешат езиците" все едно говориш а не пишеш.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце купи си трабант и му присади един шестак и го турбинираи
. А по темата ти може да си вземеш една 318-ка ис мисля че тоя двигател ще издържи без да пипаш карантията.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мишел написа:bajo85 написа:zazomazo написа:bajo85 написа:Здравейте БМВ маняци......
Какво ще кажеш, да си записваме някъде индивидите, които искат да турбинират. Почти съм сигурен, че всяка седмица има по 1.
И после, да броим, голям смях ще пада.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%E0%ED%E5
Към автора: колега, не си първия, не си последния, който турбинира в нета, спокойно - всичко минава.

Последна промяна vicho на 23 Окт 2008, 16:40, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Какво ще кажеш, да си записваме някъде индивидите, които искат да турбинират. Почти съм сигурен, че всяка седмица има по 1.
И после, да броим, голям смях ще пада.![]()
![]()
![]()
![]()
Към автора: колега, не си първия, не си последния, който турбинира в нета, спокойно - всичко минава.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахахахааааа, аз викам специално на този да му следим проектите

Другата седмица ще взема да турбинирам и аз!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Мишел написа:vicho написа:Какво ще кажеш, да си записваме някъде индивидите, които искат да турбинират. Почти съм сигурен, че всяка седмица има по 1.
И после, да броим, голям смях ще пада.![]()
![]()
![]()
![]()
Към автора: колега, не си първия, не си последния, който турбинира в нета, спокойно - всичко минава.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахахахааааа, аз викам специално на този да му следим проектите![]()
Другата седмица ще взема да турбинирам и аз!
аз вече турбинирах, не знам дали знаеш?
вярно, взех я на готово, ама все пак имам турбина - ТсссссссТ, тсссст и много бяга

You said: "Time will change!" What if it changes you?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2