какво масло да сипа на е36 316
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
какво масло да сипа на е36 316
хора кажете какво масло да сипа на 316
карах със Мотул 4100 ,оба4е тракат повдига4ите...?!
имал ли е някои такъв проблем ?
на БМВ за пръвпът слагам Мотул ама...нещо не е добре?
карах със Мотул 4100 ,оба4е тракат повдига4ите...?!
имал ли е някои такъв проблем ?
на БМВ за пръвпът слагам Мотул ама...нещо не е добре?

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
за маслото
ееееееееее пак се побъркахте с тия масла.бате не е от мотула.проблема ти е с клапаните.ако ще масло за космически кораб да сложиш пак ще си тропкат.много са ти километрите на колицата. 

за маслото
абе хора не разбрахте ли 4е на ауди моторите си имат проблем с хидр.повдига4и както и старите мотори на ВМW.виж примерно М43 няма такъв проблем.а и си е от доста КМ.дали в България има автомобил под 500 000 хил. км.
Re: за маслото
scarf написа:абе хора не разбрахте ли 4е на ауди моторите си имат проблем с хидр.повдига4и както и старите мотори на ВМW.виж примерно М43 няма такъв проблем.а и си е от доста КМ.дали в България има автомобил под 500 000 хил. км.
зна4и колата е на ве4е на 108 хил сигрен съм и в 4овека които ми яа внесе + това има сервизна книжка ,освен ако е правена шашма в Германия ,но пк волана и скоростите не са изтъркани .....!?
за масалцето
ОК.аз не мога да ти знам колата по добре от тебе,но това беше все пак предположение.
.но все пак не бъди много сигурен.100000км хората по света които карат BMW ги нямат за нищо.

Re: за маслото
да има такава кола и тя е моята!купувал сам я аз от една лелка във англия и е на 130000 хил.км. със сервизната книжка от БМВ.А ИНАЧЕ МАСЛОТО Е САМО АМА САМО И ЕДИНСТВЕНО CASTROL 10W40,за по караните двигатели MAGNATEC,но не купувано от българия че е все едно слагаш приста oil и то за газ

11 мнения
• Страница 1 от 1