Малко помощ!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

Малко помощ!

Мнение от santo_bansko » 21 Окт 2008, 23:05

Здравеите колеги!
Скоро си купих ксенон и го монтирах,много се кефа но ИМАМ ПРОБЛЕМ.
В фаровете се забелязваше трептене,и така разглобих ги оказасе 4е и на двата фара са с4упени средните щипки които стоят на един дълаг вин които реголира рефлектора,самата щипка също е закрепена на рефлектора.
АКО НЯКОИ ОТ ВАС ЗАНЕ ОТ КАДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ТАКИВА ЩИПКИ ДА ПИШЕ-ИЛИ АКО НЯКОИ ОТ ВАС ИМА ДА МИ ГИ ПРОДАДЕ-ЩЕДРО ПЛАЩАМ 4Е САМ НА ЗОР :mhihi:
Щипките са бяли на цвят и за дълги 5-6см.

ФАРОВЕТЕ СА ОТ КОМПАКТ БЕС ЛУПА ХЕЛА Е МАРКАТА!
МОЛЯ някои да помага 4е сега сам без фарове

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 21 Окт 2008, 23:52

Колега, аз имам един разглобен фар на хела - от компакт без лупи, ама ще мога да ударя едно рамо чак към края на седмицата, защото фарът не е умен, а насело. Приложи снимка, ако обичаш, пък ще мислим нещо :mhihi:
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от santo_bansko » 22 Окт 2008, 0:16

даваи даваи телефона да ти звана :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Окт 2008, 0:19

Купуваш ремонтен комплект от Камор/Дарукар за Е39 (струва ~30лв.) Вътре има розово и бяло щифтче. Ползваш бялото, едно към едно е. Това разбира се е при положение, че си с компактски фар. Не съм сигурен за другите рефлекторни фарове на Е36.

Изображение
Part #63120027924 или 63126908410

Спи ми се, провери номера, ако изглежда така, това е частта. Иначе са черни на бошовските фарове и не се чупят.

И преди да почнеш да мрънкаш за цената, имай предвид, че 2 седмици псувах наляво и надясно, изрових всички англоезични БМВ форуми и дори пробвахме да побългарим гадното нещо, което костваше леко откършено парче от стъклото на фара (инцидент). Така че, спести си главоболието и купувай смело, ако това е твоето решение. Гарантирано намалява главоболието. Освен това като остареят се чупят като тебешир, шансът да намериш здраво такова, което да издържи дори монтажа е нищожен.

ЕDIT: Видях, че си с Компакт, давай смело тогава. Това е твоето решение, не се правят такива от други фирми (с изкл.на една канадска, която продава в UK метални на цена около 70$ за едното).

ентусиаст
Аватар

Мнение от santo_bansko » 22 Окт 2008, 0:44

един пи4 от форума ми предложи (Изруда)същите 4етни на цвят,ама нестават моите са бели и са много по ралични:)
Верно ме боли главата и на вси4кото отгоре ми се прееба апарата и немога да ка4а и снимка :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от santo_bansko » 22 Окт 2008, 0:45

един пи4 от форума ми предложи (Изруда)същите 4етни на цвят,ама нестават моите са бели и са много по ралични:)
Верно ме боли главата и на вси4кото отгоре ми се прееба апарата и немога да ка4а и снимка :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Окт 2008, 9:45

Отговорил съм ти на въпроса, няма какво повече да се напише по темата. Купувай, сглобявай и си носи новите дрехи ;)

Назад към E36