Проблем с акумолатора
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Проблем с акумолатора
Вчера си карам нормално и изведнаж си светна лампата на акумулатора - като подавам повече газ изгасва - и така след 100км постоянно каране виждам че светлините в купето почват да намаляват-СД огасна само - фаровете намаляха,почти огаснаха - АБС светна - оборотите със всеки килотетар намаляваха докато колата огасна - след 5 - 10мин запалих без проблем и пак след малко огасна
Та мисалтами е от какво може да е това - акумулатора е добар - до сега проблеми не ми е правил - Може ли да е динамото или нещо друго
Та мисалтами е от какво може да е това - акумулатора е добар - до сега проблеми не ми е правил - Може ли да е динамото или нещо друго
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Прегледай си ремъка и обтяжното амортесиьорче.
Щом е имало симптом при подаване на газ да гасне лампата на акумолатора ,значи че има шанс да ти е превъртял ремъка.
Може някоя ролка да е ,знам ли трябва да се види първо това.
Имай в предвид,че този ремък ти върти и водната помпа и хидравликата та не е добре да караш така.
Щом е имало симптом при подаване на газ да гасне лампата на акумолатора ,значи че има шанс да ти е превъртял ремъка.
Може някоя ролка да е ,знам ли трябва да се види първо това.
Имай в предвид,че този ремък ти върти и водната помпа и хидравликата та не е добре да караш така.

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
Много ви благодаря колеги за компетентните отговори
Тоя ремак ако е превъртял може ли от това да нямам хидравлека - преди 2 дена смених хидравличната помпа - изкарах 2 дена и вчера пак се изгуби
Тоя ремак ако е превъртял може ли от това да нямам хидравлека - преди 2 дена смених хидравличната помпа - изкарах 2 дена и вчера пак се изгуби

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега,ако проблема не е в ремъка или амортисиорчето,когато свалиш алтернатора му направи пълно рециклиране.Нови четки,колектори и лагери,цялата операция струва 50-70лв. с труда.За да знаеш,че там проблем повече няма да имаш.Друг е въпроса ако е глъмнал някой изправителен диод от плочката,но това е малко вероятно.Успех !!!

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
33k написа:тошо ела в магазина имам товарна вилка и ще ти замеря зареждането
Ок - ще мина - ще ти званна като идвам
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
Яро написа:Ако алтернатора и помпата на сервото са ти на 1 ремък и имаш проблем
със сервото най-вероятно проблема е в лошо обтегнатия ремък. Свири ли?
Проблемите с акумулатора след смяната на помпата ли почнаха?
Смениха ми хидравличната помпа и хидравлика си имах след 2 3 дена хидравликата пак се загуби и почнаха проблемите - сега ката нямям хидравлика и като въртя волана свири много - колата като е студена много лесно се върти волана ама като загрее и почва да свири и трудно да се върти
11 мнения
• Страница 1 от 1