Въпрос относно волан на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно волан на Е36
Може ли без преправяне да се смени четирилъчевия волан с бег-а с от тези трилъчевите пак с бега,че ми се падна едно с възможно най-грозния волан .... четирилъчев и човека вика няма проблем може да ти сложа друг волан имам чисто нов М-ков като тези на Е34 слагам ти го без проблем и тъпия ми спонсор вика бег-а ти е толкова пари и сигурност и ти искаш да го осакатиш..няма да стане пиниза
и търся варинат и вълка да е сит и агнето цяло

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
По принцип шлиците са еднакви и има само малко побългаряване при буксата на еър бега спрямо преди-след фейс лифт-а,но някой сподели че имало различни шлици на е36..пробвай,пък то ще си покаже 

- ///MapTo
-
-
Е брат ми,за да ти пиша сигурно съм го правил...нищо сложно няма..махаш стария волан,слагаш новия..ако не съвпадат буксите режеш местиш от единия на другия и свързваш по цветовете на кабелите,те са еднакви..кое ти се видя сложно и не го разбра?
- ///MapTo
-
-
Дори да не го бях правил,щом ти говоря толкова убедително и давам примери,може би имам идея как става,не мислиш ли?
Не се ли усещате,че 90% от сравнително новите форумци меко казано наглеете?
Има 160 страници подфорум Е36,ако се разровя поне за 2 подобни теми се сещам..ти не ги намираш,ок..давам ти пример,обяснявам ти кое как става и ти пак продължаваш...еми бате заради такива като теб тоя подфорум е станал смеха на форума
Вземете се замислете следващия път преди да пускате подобни теми
Не се ли усещате,че 90% от сравнително новите форумци меко казано наглеете?

Има 160 страници подфорум Е36,ако се разровя поне за 2 подобни теми се сещам..ти не ги намираш,ок..давам ти пример,обяснявам ти кое как става и ти пак продължаваш...еми бате заради такива като теб тоя подфорум е станал смеха на форума

Вземете се замислете следващия път преди да пускате подобни теми
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
///MapTo написа:Е брат ми,за да ти пиша сигурно съм го правил...нищо сложно няма..махаш стария волан,слагаш новия..ако не съвпадат буксите режеш местиш от единия на другия и свързваш по цветовете на кабелите,те са еднакви..кое ти се видя сложно и не го разбра?
абе не е толкова простичко, буксите смених и пак бега си светкаше , а как ще оправи клаксона ( не че е не възможно ,но си е доста преправяне )

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///MapTo
-
-
///M Power написа:абе не е толкова простичко, буксите смених и пак бега си светкаше , а как ще оправи клаксона ( не че е не възможно ,но си е доста преправяне )
Не се смятам за технически грамотен,а ми отне 30 минути цялото преправяне на една е36-ца,имайки предвид,че пипах внимателно,защото не е моя кола

Колега нищо лично но аз също съм технически зле,и е нормлано да питам за елементарни неща,не че ако се напъна няма да го сменя и без питане но от напъване може и да се и насера и вместо преди това да пусна тема за обяснения след това да пускам тема от сорта гръмна ми бега или съдрах си кожата или каквото там още ....Админи бол пресейте важни теми другото ключ и толкова...Нормално е да има най-много теми при положение,че Е36 е най масовата кола .... Кат гледам няма много вапроси от тези сортове за Х6 ... не са хубави сигурно .. гледам не ги купуват много

11 мнения
• Страница 1 от 1