Таблото ми гасне когато пожелае.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Таблото ми гасне когато пожелае.
Здравейте колеги. Неможах да намеря тема или не знам как да я напиша за да я открия. Та към проблема. от тая вечер таблото ми гасне. Тоест не свети самото табло осветлението му също така пепелници и врътки на парното. Всичко друго си е ток и жица как се казва. Обаче като изключа фаровете дръпна ръчната и пусна ръчната и после запаля фаровете всичко свети като ден става вътре. След едно известно време пак същата работа кога се оправя с ръчната кога не направо откачам. Някой имал ли е такъв проблем и каде да го търся ? Моля да бъда извинен ако има тема в която е разискван въпроса ми. Благодаря предварително 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега някъде окъсява мисля че в бушониерата но е само предположение.Нека видим колегите какво ще кажат по въпроса.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Гледах бушоните всичките ги изкарах и ги вкарах един по един, че да не объркам нещо и пак същатата работа. Релетата които са от пред до бушоните и до кутията на бушоните също излязоха и влязоха пак по местата си .... Възможно ли е да ми окъсява лампичката на пепелните и като дръпна ръчната да дръпва някоя жичка и да си светва както си му е реда. Възможно ли е да ми прави проблем от това че смених едната крушка от таблото която осветява цялото табло но тя самата крушка е с 1 ват по голяма ;( нямаше други. Смъквах таблото привечер наместих буксите но уви ..... Утре мисля да разглобя потенциометъра и около него да видя там да не окъсява.
- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
И аз имам подобен проблем, но при мен таблото изгасва за 2-3 секунди. Километража и оборотомера спират и падат до нула. Изобщо всичко спира сякаш съм угасил колата, а двигателя продължава да си работи нормално. И така за около 2-3 секунди и всичко се оправя от самосебеси.
Прави ми го много рядко, веднъж на седмица, две, и по-рядко.
insane_v написа:И аз имам подобен проблем, но при мен таблото изгасва за 2-3 секунди. Километража и оборотомера спират и падат до нула. Изобщо всичко спира сякаш съм угасил колата, а двигателя продължава да си работи нормално. И така за около 2-3 секунди и всичко се оправя от самосебеси.
Таблото ти скоро време ще издъхне напълно това са му първите признаци

Beautiful Mechanical Wonder
- insane_v
- младши ентусиаст
-
Как така цялото табло ще издъхне ?!? Трябва да е нещо дребно, слаба връзка или някой елемент от захранването на таблото. Не вярвам цялото табло да е за смяна.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
insane_v написа:Как така цялото табло ще издъхне ?!? Трябва да е нещо дребно, слаба връзка или някой елемент от захранването на таблото. Не вярвам цялото табло да е за смяна.
Карай,докат ти писне му удари един юмрук!

- insane_v
- младши ентусиаст
-
cucko написа:Карай,докат ти писне му удари един юмрук!
И аз така мисля да направя

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Аз карам вече 2 години така и така и неразбрах от кво е ,а не ме дразни дотолко че да го сменям 

I'm slowly drifting

- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
пич аз като купих моята не светеше и един ден бях пилнал доста и ме возеха в моята кола и нещо ми прищрака и като започнах с едни юмруци и вече втора година свети бих го от дясната страна над врьтките за парното а преди това пробвах да го отворя но се оказа че трябва да махна волана но не посмях
- insane_v
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Аз карам вече 2 години така и така и неразбрах от кво е ,а не ме дразни дотолко че да го сменям
И мен изобщо не ме дразни. Притеснява ме само да не спре изведнъж. Но щом при теб е така от 2 години, значи няма страшно

- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Пичове не знам дали моя дерт е за тази тема ама аз има следния пениз: Има сони минидиск с радио и като опъна над 140 км радиото спира изключва ,като намаля и падна под 140 почва да си свири .включва само

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2