Имам продлем със степените на парното и лампата на ARB
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- qwerty1234
- Потребител
-
Имам продлем със степените на парното и лампата на ARB
Здравейте околко седмица през лятото не си карах колата, след като я подкарах забелязах че парното и неработи и то само сетепените от 0-3 на 4 степен работи нормално накой знае ли какво може да е.
Имам и друг проблем светна ми лампата на АRB по същото време когато спряха да ми работат стрепените на Парното ми.
Колата е BMW 316i 1994 г. бензин без климатик е и с Чесовник на таблото вместо оборотомер ако това има значение. Благодара ви предварително:)
Имам и друг проблем светна ми лампата на АRB по същото време когато спряха да ми работат стрепените на Парното ми.
Колата е BMW 316i 1994 г. бензин без климатик е и с Чесовник на таблото вместо оборотомер ако това има значение. Благодара ви предварително:)
Последна промяна qwerty1234 на 17 Окт 2008, 16:09, променена общо 1 път
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
- qwerty1234
- Потребител
-
Личи си че си некав тап селянин щом пазаруваш домати вав Била ма ако си купиш краставици от Женския пазар нали знаеш каде да си ги сложиш 

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
qwerty1234 написа:Личи си че си некав тап селянин щом пазаруваш домати вав Била ма ако си купиш краставици от Женския пазар нали знаеш каде да си ги сложиш
я м подскажи,бе?"Къде да си закарам колата да ми направят диагностикааа" ко ревеше бе.Къде мислиш ве,че трябва да я закараш.
И ти си поредния който оризилява форума с глупости.

- qwerty1234
- Потребител
-
Binev_OuT
Ти ако висиш нерекаснато по сервизи аз нямам твоя проблем, случва ми се за първи път нещо по колата да не ми работи и затова питам! Ако ти тежи да кажеш каде и какво да се направи вземи се разкарай освен тебе има и свестни хора които ще помогнат
Ти ако висиш нерекаснато по сервизи аз нямам твоя проблем, случва ми се за първи път нещо по колата да не ми работи и затова питам! Ако ти тежи да кажеш каде и какво да се направи вземи се разкарай освен тебе има и свестни хора които ще помогнат
- qwerty1234
- Потребител
-
qwerty има я обсъждана тая тема 1000 пъти, потърси малко.
И за бега я има
можеш ли да ми дадеш някакав линк ако не ти представлява проблем
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
qwerty1234 написа:Binev_OuT
Ти не ми обяснявай аз колко съм свестен.щото съм сигурен,че съм посвестен от теб.А дали вися по серивизи - Збележи колко теми имам пуснати свързани с мои проблеми.И не ми обяснявай колко малко проблеми имаш с колата си.Но ями кажи ти кат толкос разбирач,как ще си оправиш бега без сервиз(да нямаш вграден стент в главатати или кво),а тази аномалия с парното толкова пъти е обсъждана тук,че съм сигурен че след 4 мин търсене можеби ще намериш отговора на проблема ти.А този спам който правим аз и още няколко човека (които се дразнят от непълноценни теми тук) е за да се опитаме да спрем поне малко хора като теб да си ръсят лайната постоянно тук и за да мога да участвам в други теми без някой от старшите да ми се подиграва и да ме мисли за някъф който се бори за рейтинг или там как се наричаха тези надписи в профила.Просто теб те мързи да търсиш и да четеш.А сега ще кажеш "то в търсачката няма нищо".
Ами няма заради теми като твоята!!!!!!!

- qwerty1234
- Потребител
-
Binev_OuT написа:qwerty1234 написа:Binev_OuT
Ти не ми обяснявай аз колко съм свестен.щото съм сигурен,че съм посвестен от теб.А дали вися по серивизи - Збележи колко теми имам пуснати свързани с мои проблеми.И не ми обяснявай колко малко проблеми имаш с колата си.Но ями кажи ти кат толкос разбирач,как ще си оправиш бега без сервиз(да нямаш вграден стент в главатати или кво),а тази аномалия с парното толкова пъти е обсъждана тук,че съм сигурен че след 4 мин търсене можеби ще намериш отговора на проблема ти.А този спам който правим аз и още няколко човека (които се дразнят от непълноценни теми тук) е за да се опитаме да спрем поне малко хора като теб да си ръсят лайната постоянно тук и за да мога да участвам в други теми без някой от старшите да ми се подиграва и да ме мисли за някъф който се бори за рейтинг или там как се наричаха тези надписи в профила.Просто теб те мързи да търсиш и да четеш.А сега ще кажеш "то в търсачката няма нищо".
Ами няма заради теми като твоята!!!!!!!
Явно си доста тъп и комплексиран а доколкото разбирам нямаш друга работа освен да седиш вав форума и да ядеш лайна което добре ти се отдава. Ако си направиш труда ще видиш че днеска си направиx регистрациа и това ми е първото влизане вав Форума. За мое нещастие поданах на най голямиа селанин личи си че си се родил тъп а и видно такав ще си и умреш. Не си ти човека който ще определя какво да се пише тука а ако искасш да избиваш комплекси направи го с твойте приятели некаде другаде само ако се опиташ да ми спреш темата сте ти сазадам достатачно проблеми че нама да си помислиш да взизаш в който и да е форум.
- qwerty1234
- Потребител
-
nelim написа:qwerty има я обсъждана тая тема 1000 пъти, потърси малко.
И за бега я има
Можеш ли да ми пратиш някакъв лин
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
ще ми създадеш проблеми????
Можели да ми поясниш тази твоя закана????
Да не си някой мутряга или некои лош Бати?
я ми поясни по подробно за проблемите.

- qwerty1234
- Потребител
-
Binev_OuT написа:ще ми създадеш проблеми????
Аз какъв сам е ясно ма ти какав си не е!
Да бесше си определил поне Пола така щях поне да знам с какъв човек си губа времето...има два основи вида мъж и жена за другите май се сешташ кви са след като не си се определили към никой сети се кав си
Тоя Профил надавам се да ти е познат
Детайли за колата:
Мечтае да кара: E92 M3 ЦСЛ
Общо мнения: 363
[0.04% от всички / 0.60 мнения на ден]
Вижте всички мнения на Binev_OuT
Местожителство:
Сайт:
Професия:
Интереси:
Последна промяна qwerty1234 на 17 Окт 2008, 17:52, променена общо 2 пъти
24 мнения