325тдс-320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vladeto_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 xd
- Мечтае да кара: BMW F01
325тдс-320
здр да питам пак нещто а именно-кое е по добре да се купи 325 тдс или 320 с ГИ а ако 320 е без ГИ кое щте е по икономично тя или тдс 

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Дизела винаги е бил по-икономичен, но пък е по-скъп на бензиностанцията, така че нещата са равностойни.
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!

- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!

[quote="horsepower"][/quote]
Рацер,ако питаш мене,от цялата схема ти си най-набутан от сички с тая 16-ска
И късмет да ти е по евтин тоя дизеляк.Градско ти е един и същ разхода но нафтата по скъпа
Второ tds ти е много по скъп за подръжка и трето 20-ката върви повече
П.П А пък ако искаш колега може и ГИ да си сложиш,ма са малко по скъпички и не виждам смисъл много много от газ-та ако не е сложена на баничарка или кола с която работиш и изкарваш кинти.Лично аз не бих си сложиш
Поздрави
Рацер,ако питаш мене,от цялата схема ти си най-набутан от сички с тая 16-ска

П.П А пък ако искаш колега може и ГИ да си сложиш,ма са малко по скъпички и не виждам смисъл много много от газ-та ако не е сложена на баничарка или кола с която работиш и изкарваш кинти.Лично аз не бих си сложиш

Поздрави
///vlado написа:horsepower написа:
Рацер,ако питаш мене,от цялата схема ти си най-набутан от сички с тая 16-скаИ късмет да ти е по евтин тоя дизеляк.Градско ти е един и същ разхода но нафтата по скъпа
Второ tds ти е много по скъп за подръжка и трето 20-ката върви повече
![]()
П.П А пък ако искаш колега може и ГИ да си сложиш,ма са малко по скъпички и не виждам смисъл много много от газ-та ако не е сложена на баничарка или кола с която работиш и изкарваш кинти.Лично аз не бих си сложиш![]()
Поздрави
Много правилно го каза евала

Beautiful Mechanical Wonder
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Само дето 320 не бега повече ,и не харчи 15 ма айде
Естествено че всичко зависи от това коя от двете ще е по читава.
Аз бих избрал тази която е по гледана и на по малко километри.
Като разход са почти еднакви със съвсем малка полза за ТДС-а.
Но ако купиш дизел с мотор пред раждане ,ще ти излезе през носа да го оправиш.

Естествено че всичко зависи от това коя от двете ще е по читава.
Аз бих избрал тази която е по гледана и на по малко километри.
Като разход са почти еднакви със съвсем малка полза за ТДС-а.
Но ако купиш дизел с мотор пред раждане ,ще ти излезе през носа да го оправиш.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мани ги тия заводските данни,читав ТДС винаги сипва на 320 ,двете коли СТОК.
Няма смисъл да спориме ,тествано е и обсъждано многократно,може да е с малко но бие печката
Друг е въпроса ,че е по трудно да поддържаш един ТДС в кондиция от колкото бензинката.
Няма смисъл да спориме ,тествано е и обсъждано многократно,може да е с малко но бие печката

Друг е въпроса ,че е по трудно да поддържаш един ТДС в кондиция от колкото бензинката.

- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
прави са всички... която е по-читава... но само да отбележа... кога 320 ще падне ако не я ръчкаш до 9,5-10,5л/100км градско каране?!? Определено дизела е по-икономичен... абе всичко е на късмет... за това ти го ЖЕЛАЯ при покупката на колата 

We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Малко съм разочерован от някой хора как мислят за дизела, но аз съм със дизеларка и съм адски доволен... намериш ли си гледана кола ще останеш очарован
Късмет
Късмет
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Стоковата 20- ка е 9.9, а не 9.2 0-100 по каталожни данни.
Обикновено при гонка на две такива коли ТДС- а бие, щото все пак е дизел и е имал по- нормална експлоатация, а 20- ката е карана като порше и потдържана като лада. Включително и множеството ентусиасти във форума, които се бият в гърдите, че карат шестаци, а на пръстите на ръката може би се броят хората сменяли ангренаж на 20- ка, освен ако не се разтропа като М40
Ако и 2- те коли са в добре потдържани мисля, че все пак 20- ката ще е отпред. За ежедневна кола обаче според мен е по- добър избор ТДС- са пред 20- ка с ГИ с оглед на това, че поне ще се кара с горивото за което е предназначен. От там и по- ниските експлоатационни разходи, щото дизела ако не се счупи един от 2- та главни агрегата- помпата и турбото не иска почти никакви разходи за потдръжка при мотора за разлика от бензина, който вечно си иска я свещи, я дебитомер, я някой вакуум, моторче на празния ход или кво ли не ..
ПП някой мерил ли е колко дава 0-100 чипосан ТДС?
Обикновено при гонка на две такива коли ТДС- а бие, щото все пак е дизел и е имал по- нормална експлоатация, а 20- ката е карана като порше и потдържана като лада. Включително и множеството ентусиасти във форума, които се бият в гърдите, че карат шестаци, а на пръстите на ръката може би се броят хората сменяли ангренаж на 20- ка, освен ако не се разтропа като М40

ПП някой мерил ли е колко дава 0-100 чипосан ТДС?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
vld написа:Мани ги тия заводските данни,читав ТДС винаги сипва на 320 ,двете коли СТОК.
Ми мойта кола беше абсолютен сток а съм сипвал чаец на 3 тдс-ки...и 3те определено бяха доста добре поддържани

- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
bum_bum написа:ПП някой мерил ли е колко дава 0-100 чипосан ТДС?
...еми моя тая вечер го замервахме без чипче с 17ки на 235...а и е комбинизон... малко повече от 11 показа... ама не съм се научил да го карам още признавам си

We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3