ЗА ТРИЕНЕ - Форума се напълни с глупости
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
ЗА ТРИЕНЕ - Форума се напълни с глупости
Колеги, от предно дясно колело се чува скърцане, когато разклатя колата от калника съответно и при минаване през дупки.
Идеи от какво може да е?

Идеи от какво може да е?

Последна промяна mihal на 13 Окт 2008, 21:39, променена общо 1 път

- mihal
- ентусиаст
-
k1k0 написа:Скърца или се чуват удари от тенджериако е второто е прахоуловителят на дискът
скърца все едно амортисиора скърца или пружината

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
амиии иди в сервиз ве момчеее.Кво мислиш,че като пуснеш тема и повече няма да скърца ли.Който каквоти и да ти каже все накрая ще отидеш в сервиз.

re
Binev_OuT написа:амиии иди в сервиз ве момчеее.Кво мислиш,че като пуснеш тема и повече няма да скърца ли.Който каквоти и да ти каже все накрая ще отидеш в сервиз.
Да, но е по-добре да влезе в сервиза "подготвен", а не да му наръсят един куп глупости. Според мен - посети фирмен сервиз

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- mihal
- ентусиаст
-
Binev_OuT написа:Който каквоти и да ти каже все накрая ще отидеш в сервиз.
Грешиш! Не съм от хората, които за щяло и нещяло посещават така "висококвалифицираните" ни майстори.

- mihal
- ентусиаст
-
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
mihal написа:Binev_OuT написа:Който каквоти и да ти каже все накрая ще отидеш в сервиз.
Грешиш! Не съм от хората, които за щяло и нещяло посещават така "висококвалифицираните" ни майстори.
Е да и аз не посещавам така сервизите,но що се отнася за ходова част,за там се иска доста инструмент.А не е добре за нервите да си правиш сам ходовата част и да намяш инструменти

- mihal
- ентусиаст
-
Binev_OuT написа:mihal написа:Binev_OuT написа:Който каквоти и да ти каже все накрая ще отидеш в сервиз.
Е да и аз не посещавам така сервизите,но що се отнася за ходова част,за там се иска доста инструмент.А не е добре за нервите да си правиш сам ходовата част и да намяш инструменти

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Някой път, там където пружината ляга на амортесьора се протрива подложката и се трие метал в метал, това също е вариант. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- mihal
- ентусиаст
-
Le Transporteur написа:Някой път, там където пружината ляга на амортесьора се протрива подложката и се трие метал в метал, това също е вариант.
жокер - скърцането звучи като от гума триеща се в нещо

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
bobidogg написа:повечето от форума са некви ненормалници аве пичове момчето пита е така просто да си знае а вие почвате с некви глупости, ако мислиш само простотии да му пишеш по добре недеи баси тъпото, колегата по горе му каза шарнир или амортисьор и тва е кво толкова тря да пишете
Абе човек тох от тук неможе да получи никаква 100%ва информация ве.Тука не сме врачки,мнооо неща могат да са накрайници амортисиори тампони,счупена пружина шарнир мноо неща

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2