ABS сваляне на помпа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ABS сваляне на помпа
Здравейте,
искам да си сваля целия ABS блок, има ли някаква тънкост при свалянето, после трябва ли да се обезвъздушава системата?
Ако някой има снимки или ако може да ми обясни как точно става свалянето стъпка по стъпка, ще му бъда много благодарен.
искам да си сваля целия ABS блок, има ли някаква тънкост при свалянето, после трябва ли да се обезвъздушава системата?
Ако някой има снимки или ако може да ми обясни как точно става свалянето стъпка по стъпка, ще му бъда много благодарен.
Re: ABS сваляне на помпа
deyan_gg написа:Здравейте,
Виж колега, ти не знаеш как да обезвъздушиш системата, пък си тръгнал ABS блока да сваляш. Я по добре не го пипай, ами отиди при някой майстор!
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Щом не искаш майстор,един майстор ще ти отговори
Можеш обаче като го монтираш остави колата на контакт махни бушоните на АБС и АСЦ и тогава обезвъдуши системата.Другия начин е в сервиз да се освободи с компютър АБС и тогава да се обезвъздуши.Ако избереш първия начин трябва да покараш малко време да ти загаснат лампите 

диагностика 0899937450
5 мнения
• Страница 1 от 1