Проблем с паленето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- presledvach
- Потребител
-
Проблем с паленето
Здравейте колеги, надявам се да не звучи глупаво или нахално но проблема е следния, тъй като и другата ми кола е наполовина BMW - двигателя е от 2,5 TD от BMW а е Опел Омега но си помислих че тук можеби ще мога да намеря най-правилното решение на възникналия проблем. Ситуацията е следната, до вчера колата си беше ок, палеше си нормално работеше идеално, но днес сутринта като се опитах са я запаля стана страшно-въртя не пали, запали чак от третия път и то след 20-30 секундно въртене. Щом позагря нямаше проблем, палеше си от раз, дори и след около час оставена навън си запали от раз, обаче по стечение на обстоятелствата оставих колата за по дълго и пак същия проблем-няма палене и като запали след дълго въртене загасна, завъртя пак дълго и с леко подаване на газ от моя страна едвам държеше 300-400 оборота няколко секунди докато запали и другите цилиндри, защото запали само на няколко явно. Та въпроса ми е следния дали това не са свещите както си мися аз-от там да идва проблема или се дължи на друго. Да вметна блока с управлението на ГНП е сменян преди 2 години в Супер дизел, сменени са също тогава и веригата и обтегачите и водачите и също. Свещите са сменяни преди 2,5 години и са БЕРУ. Благодаря предварително на всички.
1 мнение
• Страница 1 от 1