Е36 до кога???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Е36 до кога???
Колеги не съм стар във форума,но и не карам БМВ от вчера.До кога ще се повтарят едни и същи теми, малко стари,и мн нови,с нови теми повтарящи се през ден.Толкова ли остаряхме,че да няма какво ново да се каже?Защо старите превържаници които карат БМВ не пишат а само гласно коментират?Къде са хората от преди?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
За идеята съм съгласен,а за спама още повече.Маи всички пишем само за постове.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Форума не е това което беше а и никога няма да бъде както преди 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Станал е за присмех тоя форум на Е36. Предполагам че го цитират и в другите ...
На мен ми се струва че хората които разбират наистина не пишат вече тук.. по обясними причини. Няма респект към никои .. Аз не претендирам с големи познания, но ме дразни когато по важни въпроси ми пишат хора които имат БМВ от една седмица. Ако исках такива мнения можеше да ги полча и на илиянци...
На мен ми се струва че хората които разбират наистина не пишат вече тук.. по обясними причини. Няма респект към никои .. Аз не претендирам с големи познания, но ме дразни когато по важни въпроси ми пишат хора които имат БМВ от една седмица. Ако исках такива мнения можеше да ги полча и на илиянци...
- pistata9889
- ентусиаст
-
Преди време се запознах с момиче с тату на крака "БМВ"Тя ми говореше за "М"40,42 43 50 52 и т.н.Като е питах:–Пишеш ли във форума? Тя ми отговори: Не мн тъпо стана.
И това момиче.
И това момиче.
ре
Не виждам, защо трябва да нападате нас, новите потребители във форума
Като сме нови да не сме заразноболни
Вие също някога сте били "зайци" тук
Защо, например, смятате, че човек, който се е регистрирал тук преди седмица се интересува от БМВ от тогава! Има много фенове на БМВ като марка, които нямат идея за съществуването на този форум. Да не говорим за дооооста голяма част от гаражните разбирачи, някои от които могат да помогнат в много ситуации с уместни отговори, а не са чували за Интернет, камоли за този сайт. Съжалявам ако звуча остро, но се подразних доста

- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
Което още веднъж доказва, че тези които знаят пишат рядко, нямат стимул като че ли. А за какво е нужен стимул като си фен, нали го правиш заради другите и заради това че уважаваш Баварските моторни заводи ?
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- pistata9889
- ентусиаст
-
Знаико,чети горе и аз не съм мн стар,но БМВ карам от отдавна.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Не е точно така защото форума се комерсиализира и това е нормално хубаво е да се изкажат повече мнения .... А иначе бате момиче с татус на крака БМВ е момиче само по документи
I'm slowly drifting

- pistata9889
- ентусиаст
-
Баце не разбирам от документи ама тя квото знае за БМВ,не мисля че го знае всеки. 

като пример давам следното:
" Помощ !! Колата ми пуши черно , зелено и тн. Трака от някъде, или че 1.6 М40 нямало ряз... "
при това нещо всеки нормален ентусиаст би реагирал по един начин, а това е отговора " иди в сервиз или си купи 328 " обаче момчетата им е писнало да пишат и явно за това са спрели да се занимават с подфорум Е36
всеки си гледа купува и продава и си пита ... знаете кое
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Това е така защото повечето не търсят преди да питат и не четат а прелистят отгоре и чакат някои наготово да им даде отговорите. И от там почва спама!
Но се питам все пак кои е отговорен за това? Потребителите или подръжката на форума (така наречените "модератори") ???
Защото рибата се вмерисва от към главата
Но се питам все пак кои е отговорен за това? Потребителите или подръжката на форума (така наречените "модератори") ???
Защото рибата се вмерисва от към главата

- pistata9889
- ентусиаст
-
Къде е Маоумук,никога не съм виждал негово мнение?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4