Лампа колани
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Лампа колани
Търсих, но не можах да намеря такава тема. Някой може ли да ми обясни каква е ролята на лампата за коланите, защото при мен си угасва независимо дали са сложени. Или може би проблема е в моя телевизор 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
аз нямам крушка там, ако сложа ще светне ли (съответно като сложа колана да изгасне)? колата ми е 97 год седан
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Аз съм забелязал че когато първо си слагам колана а след това давам на контакт и паля не светва изобщо.

- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
Аха значи нямам проблем
Защото днес ме возиха в едно ново рено и докато не сложиш колана и не угасваше лампата, та се замислих дали не трбва да е така и бмв-то, но явно не е 

Re: Лампа колани
deemov написа:Търсих, но не можах да намеря такава тема. Някой може ли да ми обясни каква е ролята на лампата за коланите, защото при мен си угасва независимо дали са сложени. Или може би проблема е в моя телевизор
Здравейте,това лампата най вдясно ли е със нарисувани колан и аербег,защото мойта свети и загасва малко по-късно.Четох за грешка в аербега и там пишеше,че може да е от влага а седалките бяха направо мокри като я взех.
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
Нека да обобщим на всички ни въпросната лампа свети малко време и гасне
И моята е така и изобщо не ме интересува. Моето забелязване е че като натисна копчетата за откопчаване или само моето или дветте и ги подържа около 10сек. гасне по бързо
иначе самичко си гасне като си караш. Ще пробвам на колегата филма да си натисна копчетата или да сложа колана преди да дам контакт да видим
Щом тук сте отворили въпроса за лампите по таблото Много ще съм благодарен някой да напише коя за какво е
интересува ме тази по средата между Киометража и Обортомера Удивителен в триъгалник и една стрелка !
http://picbg.net/viewpic.php?u=28256lrcts&i=201764

Щом тук сте отворили въпроса за лампите по таблото Много ще съм благодарен някой да напише коя за какво е

Последна промяна horsepower на 16 Окт 2008, 14:29, променена общо 2 пъти
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
по темата:
При мен е:Когато не съм си сложил колан и дам на контакт лампата свети и започва едно пиукане около 5 секунди.Когато завъртя ключа да запаля,лампата угасва и пиукането спира.
Когато си сложа колана преди да дам на контакт светва само лампата и когато запаля лампата огасва-тогава пиукане няма.
Това е на моята кола.Това пиукане според мен е за да ти напомня да си сложиш колана.
При мен е:Когато не съм си сложил колан и дам на контакт лампата свети и започва едно пиукане около 5 секунди.Когато завъртя ключа да запаля,лампата угасва и пиукането спира.
Когато си сложа колана преди да дам на контакт светва само лампата и когато запаля лампата огасва-тогава пиукане няма.
Това е на моята кола.Това пиукане според мен е за да ти напомня да си сложиш колана.

k1k0 написа:Тази лампа е просто да те подсеща да сложиш колана друга роля няма
Ламапата светва при контакт, щото се чеква "Airbag"-а, ако остане да свети, значи или нещо възд.възглавници не са в ред или датчиците под седалките са за смяна. А пък ако въобще не светва при контакт - най-вероятно предишния собственик е извадил крушката от таблото.
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Denev написа:k1k0 написа:Тази лампа е просто да те подсеща да сложиш колана друга роля няма
Ламапата светва при контакт, щото се чеква "Airbag"-а, ако остане да свети, значи или нещо възд.възглавници не са в ред или датчиците под седалките са за смяна. А пък ако въобще не светва при контакт - най-вероятно предишния собственик е извадил крушката от таблото.

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2