Предна емблема
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Предна емблема
На каква цена мога да намеря и от къде (нова или стара няма значение стига да е запазена)? Мерси предварително.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
Re: ре
Znajko написа:Нова в Камор Ауто е 34 лв.!
Тази цена като, че ли най много ме устройва. Искам само да попитам как се маха и слага и дали да си направя труда да пробвам (ако не е толкова трудно)?
Колега помисли първо преди да се изръсиш толко кинти за нова.На мен еблемата на задния капак ми литна някъде и аз се зачудих какво да правя.Накрая стигнах до извода, че нова е скъпа и сигурно на 2рия ден ще ми я свият, затова отидох до автоморга и си взех малко износена оригинална за 10 лева и да ти кажа не хваща толко окото да ти я свият.Ти решаваш, дано греша.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
Вчера си боядисах колата и бояджийте леко там са прецакали емблемката. А и какъвто съм непохватен с тая нова боя не ми се рискува да ползвам отверки, освен да я дам на някой пич, който разбира той да ми я смени за някаква скромна сума. Пък и вие добре ми казахте, че се маха точно с отверка...са като я сменя ще има да се притеснявам за капак...за емблемата ми е през това ама капака си е важен.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Lattri написа:Вчера си боядисах колата и бояджийте леко там са прецакали емблемката. А и какъвто съм непохватен с тая нова боя не ми се рискува да ползвам отверки, освен да я дам на някой пич, който разбира той да ми я смени за някаква скромна сума. Пък и вие добре ми казахте, че се маха точно с отверка...са като я сменя ще има да се притеснявам за капак...за емблемата ми е през това ама капака си е важен.![]()
остави си колата в слатина или гео милев за 1 вечер и проблема ще ти е решен - професионално. На 2ма колеги им ги свиха за 1 час докато хапвахме, така че не се притеснявай

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2