Разширително казаче за 316i
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Разширително казаче за 316i
Здравейте колеги!
Искам да попитам лесно ли се маха разширителното казанче на антифриза (и има ли някаква вероятност да го счупя), щото ще му сменям гумените уплътнения.
Искам да попитам лесно ли се маха разширителното казанче на антифриза (и има ли някаква вероятност да го счупя), щото ще му сменям гумените уплътнения.
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Колега според мен тва казан4е не се сменя или сваля.Ако си го смениш и вси4ко е как трябва имам 1 радятор където е за смяна казан4ето може да се обадиш да го направим.

- D_I_V_A_K_A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го полека..
Аз си сложих на моята хубавица нов радиятор(воден) и стария го разглобих и кадето питаш за това казанче...не е трудно да се махне,но не се знае дали щте напасне като го слагаш след като смениш уплатнението.На мен никои не се хвана да ми сменя уплатнение и за това нов.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Лесно се маха! отвиваш двете болтчета махаш черната клапачка и после съдъ излиза нагоре(внимателно използвай отверка за лост)
Мойте уплатнения течаха смених си ги сам 10-тина лв струваха от варна карс другаде може и за 2 лв да се намерят... лесно става но трябва да се източи антифриза
между другото мойте новите ги намазах с грес лекичко преди да ги сложа
Мойте уплатнения течаха смених си ги сам 10-тина лв струваха от варна карс другаде може и за 2 лв да се намерят... лесно става но трябва да се източи антифриза
между другото мойте новите ги намазах с грес лекичко преди да ги сложа

4 мнения
• Страница 1 от 1