Изтекоха ми водите :/ бмв е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Изтекоха ми водите :/ бмв е36 купе
Значи в момента дори не съм си в нас , на вила сме близко до града ми и точно когато е оставих пред вилата докато (запалена) докато отворя враитте за да е вкарам в гараж , колата отдолу почна да тече антифриза ... , когато е паркирах след 5мин вече беше изтекла сичката течност . Почна да се чува загрята довна течност ... 5мин мотора като го барнах беше доста горещ (а не е работила дълго около 20мин път) . отдолу има локва и сега просто незнам какво да правя ... вижда се от каде е течът под съда за антифриз . нещо някой да може да препоръча ? смисъл целия радиатор ли какво трябва да правя вали може да стане нещо на колата дали е станало евентуално ... , бтв след това дадох колата на контакт термоста не показваше загрят двигател точно на 12 часа както винаги ... , дали може да направя някоя беля някои нещио да сподели ... ясно ми е че утре сам на сервиз .. но в момента съм на бодли и изобщо не мога се успокоя ... и така моля някои да ми разясни имам ли няква потенциялна опасност или нещо ..
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ако колата не е загрявала, стрелката не е минавала 12 няма нищо. Не я пали без течност, докарайте я до сервиз.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Щом не е загряла повече от нормалното спокоино.Утре и долеи течност и виж за въздух в системата.После в сервиз,според мен ти е изпуснал клапана на капачката и от там е теча които описваш под разширителното казанче.Успех
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- snaiperist0
-
-
pistata9889 написа:Щом не е загряла повече от нормалното спокоино.Утре и долеи течност и виж за въздух в системата.После в сервиз,според мен ти е изпуснал клапана на капачката и от там е теча които описваш под разширителното казанче.Успех
ясно мерси и на 2-мата , а как да видя дали има въздух в системата ?
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
[/quote]ясно мерси и на 2-мата , а как да видя дали има въздух в системата ?
не го гледай изгони го от нея

палиш колата и започваш да наливаш.наливаш,наливаш и опп то се напални ,изчакваш малко даже можеш да подадеш малко газ да вратне водата вътре.после пак наливаш и така докато водата в казанчето не спре да пада

- snaiperist0
-
-
BMWRACING написа:ясно мерси и на 2-мата , а как да видя дали има въздух в системата ?
не го гледай изгони го от нея

палиш колата и започваш да наливаш.наливаш,наливаш и опп то се напални ,изчакваш малко даже можеш да подадеш малко газ да вратне водата вътре.после пак наливаш и така докато водата в казанчето не спре да пада

е добре и аз знам че не е хубаво да иам въздух . сега поселдо така лида направя ... благодаря на всички които се отзоваха
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
ми брат щом нети загрява можеш да се пребереш от виличката до вас
самоче си напални една туба 10кила заизпът за всеки случаи

самоче си напални една туба 10кила заизпът за всеки случаи

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
добре как какво да правиш.Ами ще си оправиш повредата.
Може да ти се е спукало казанчето.Стува 80 лева оригинално.
На мене ми казаха че вървяло със радиатор и струвало 350лв.
Викам чааакай малкооо и настоявах и така от някъде случайно изникна само казанче
.
А долу на казанчето има уплатнение може то да се е прецакало.
Може да ти се е спукало казанчето.Стува 80 лева оригинално.
На мене ми казаха че вървяло със радиатор и струвало 350лв.
Викам чааакай малкооо и настоявах и така от някъде случайно изникна само казанче

А долу на казанчето има уплатнение може то да се е прецакало.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега като се пребираш и ако тръгне да загрява,да не се излъжеш да отвориш капачката за да доливаш вода,че системата работи под налягане и ще те изгори а не е приятно.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
11 мнения
• Страница 1 от 1