Не иска да запали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Boris2086
- Потребител
-
- Кара: Е36 318i
Не иска да запали
Здравеите.От скоро имам BMW318i 94г.М43.И в петък не можах да запаля.Искам да попитам дали BMW имат някаква блокировка да не палят когато маслото падне под определено ниво.Защото погледнах щеката и май маслото е паднало доста тъкмо щях да го сменям тази седмица.Благодаря предварително.
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега не мога да те разбера,в петък не иска да пали пускаш темата в понеделник и питаш има ли блокитивка.А тези три дена не беше ли при колата не е ли запали по някъкъв начин?И поглеждаи по-често под капака на колата,охладителна течност,масло и спирачна течност,а сега през есента и зимата гледай да не оставаш и без течност за чистачки.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Има и вероятност бензиновата помпа да е заминала, защото е често срещан проблем при Е36, ама това е само предположение. Има доста неща от които може да е. Иначе това с маслото няма нищо общо според мен
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Нещо съмнително невиждаш ли под капака, огледай маркучите около стъпковия мотор. Другото което ми идва на ум е датчика на коляновия вал, ама така само налучкваме
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
аз вчера имах същия проблем .. мислех че е от бензиновата помпа защото
за трети път ми прави така - не ще да запали а си върти стартера и един
приятел ме посъветва да сменям помпата .. разглобих я .. занесох я на окръна..защото там ги пренавиват и ги тестват .. може да има и на други места но само за там разбрах
и ми каза майстора че помпата е перфектна .. сглобих всичко ок .. запалих и като излезнах какво да видя - половината бензин изтекло от филтъра . Оказа се че се бил разложил маркуча та го срязохме и нова скоба и така .
Много причини може да са че ен ти пали - няма ток до бензиновата помпа .. тече ти от някъде .. изгоряла ти бензинова помпа .. и тем подобни така че по добре я занеси на лекар
да я прегледа
за трети път ми прави така - не ще да запали а си върти стартера и един
приятел ме посъветва да сменям помпата .. разглобих я .. занесох я на окръна..защото там ги пренавиват и ги тестват .. може да има и на други места но само за там разбрах

Много причини може да са че ен ти пали - няма ток до бензиновата помпа .. тече ти от някъде .. изгоряла ти бензинова помпа .. и тем подобни така че по добре я занеси на лекар

- Boris2086
- Потребител
-
- Кара: Е36 318i
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2