Е36 Compact
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Е36 Compact
здравеите помогнете как да си поръчам ангелски очи за компакт-а как да им обесня какви са ми фаровете сащите като др-те са но за обикновенните е36ци не пасват очите имат малка разлика фаровете са с мн странна крушка Н7 с букса отзаде и не може крушката да се маха от буксата гледах и др компакти че са с такива фарове но тези които продават ангелски очи ми викат че били като обикновенните а не са и захващането отзаде им е различно някои може ли да ми каже как се водят фаровете на компакта 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Фаровете са ZKW без лупа за компакт.
Крушките са HB3 -къси и HB4 на дългите.
Очите трябва да са по изтумбени настрани иначе няма да станат.
Освен това на рефлекторен фар ангелските очи изглеждат ужасно ,поне според мен
Ако толкова много държиш на такива фарове се ориентирай към нови фарове с ангелски очи ДЕПО,ИнПро,ФК.
Цените са между 400-550лв. в зависимост от това какво ще избереш.
Крушките са HB3 -къси и HB4 на дългите.
Очите трябва да са по изтумбени настрани иначе няма да станат.
Освен това на рефлекторен фар ангелските очи изглеждат ужасно ,поне според мен

Ако толкова много държиш на такива фарове се ориентирай към нови фарове с ангелски очи ДЕПО,ИнПро,ФК.

Цените са между 400-550лв. в зависимост от това какво ще избереш.

liloff написа:Слез до колата и си ги виж бре. Ние да не сме гадатели.
И не са Н7, а НВ3 крушките.
шефе мислиш че не сам ги виждал ли ? като ги видя ще разбера как се водят ли ?
vld мерси много за инфото но сам виждал с рингове и не стои лошо а фарове направо оригинални да зимам трябва зема хела щот тез депо 1 авер си зе да не ти казвам как светят

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Баце обърни се към колегат Valeto. На моита той слага ангечетата и има шаблон за точно твоите стъкла. Намери го във продава мислия че има тема и се свържи с него той ще ти помогне успех!
mladeja написа:liloff написа:Слез до колата и си ги виж бре. Ние да не сме гадатели.
И не са Н7, а НВ3 крушките.
шефе мислиш че не сам ги виждал ли ? като ги видя ще разбера как се водят ли ?
В друг смисъл го написах, но не ме разбра, нищо. Нормално са Hella фаровете с HB3 & HB4 крушки, както Влади ти написа. Пише марката на фара. Ето ти ги нагледно: Виж този линк в eBay
Oсвен това няма как да знаем с какви фарове си в момента. Един Господ знае каква ти е колата. В България няма нищо stock, всичко е тунинговано, побългарено и т.н.
Без лоши чувства.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз се заледах преди време във външното стъкло на фара и там си пише на дълги и на къси какви крушки са 

8 мнения
• Страница 1 от 1