Питане за ///М елементи за Компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за ///М елементи за Компакт
Здравейте,
искам да попитам кои елементи от Е36 седан/купе съвпадат с тези на Компакт! Могат ли да се монтират фарове FK на BMW E36 Compact?
искам да попитам кои елементи от Е36 седан/купе съвпадат с тези на Компакт! Могат ли да се монтират фарове FK на BMW E36 Compact?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе по принцип фаровете не са част от ///М пакета,ама може да се монтират да..само малко буксата на фаровете от към колата трябва да се преправи,ама става...иначе за М пакета абсолютно всичко става от седан/комби на компакт,без последните лайстни на задните калници и задната броня 

ре
///MapTo написа:Абе по принцип фаровете не са част от ///М пакета,ама може да се монтират да..само малко буксата на фаровете от към колата трябва да се преправи,ама става...иначе за М пакета абсолютно всичко става от седан/комби на компакт,без последните лайстни на задните калници и задната броня
Може ли да поясниш какво трябва да се преправя, защото не съм наясно

ре
liloff написа:Куплунг/Букса/Жак/Конектор... Като ги купиш, ще видиш разликите Иначе мястото за монтиране е същото.
Аз вече си купих FK Automotive с черна бленда и Xenon KIT H7 6000K!Не откривам разлики, но ще ги дам да ми ги монтират в сервиз - те да му мислят...

5 мнения
• Страница 1 от 1