Не пали!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Не пали!!!

Мнение от thebmwlover » 28 Сеп 2008, 0:45

Здравейте... значи преди няколко дни взехме първата ми кола bmw 320 91' Там малко съм на Вие с нея и не мога да и се порадвам Мина на сервиз сичко уж и провериха подкарах я първия ден из софия и след 1 час каране взе да прегрява. Докато я изкарам от задръстването съвсем стана зле работата... както и да е като я спрях видях че тече отдолу.. С 300 зора я докарах пред нас. Най-големия цирк е че вчера тръгнах да я карам до сервиза но не ще да запали! Въртя ключа и не се чува абсолютно никакъв звук от двигателя.Никакъв... Моля ви помогнете ми!!! /а ми се иска един ден сама да си се оправям с колата :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 28 Сеп 2008, 2:12

Водна помпа но явно и друга беля си направил 8)
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bai_Ceko » 28 Сеп 2008, 8:43

виж и акумулатора пич

Потребител
Аватар

Мнение от thebmwlover » 28 Сеп 2008, 9:26

k1k0 написа:Водна помпа но явно и друга беля си направил 8)

хм каква др беля е възможно да съм направила че ми звучи доста неприятно

Хм а... не е от акумолатора щот като дам на контакт сичко си СВЕТи Клемите бяха малко разхлабени, затегнах ги здраво но нямаше резултат, та не мисля че е от акумолатора. Абе най-интересното е че дори не се чува опит за палене като врътна ключа... гробна тишина сега как и до сервиз ще я карам нз

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mg87 » 28 Сеп 2008, 9:35

може стартера да е, виж добре вразките кам него, а от друга страна тва че свети сичко по таблото не значи че акомулатора ти е читав, за стартера трябва доста по силен ток отколкото за лампите по таблото...:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м42
Мечтае да кара: винаги

Мнение от scotixer » 28 Сеп 2008, 11:50

Отка4и акумолатора за 2,3 минути зака4и го и пробаи

Потребител
Аватар

Мнение от thebmwlover » 28 Сеп 2008, 11:56

Ми тая работа добре ама преди имахме едно мицубиши и то сичко при него като отвориш капака ясно коя жичка откъде идва ма на БМВ-то не мога да му намеря стартера :uups: (без присмех ако може)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 28 Сеп 2008, 12:18

Ей така изглежда : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=25
Търси под капака, някъде там е ;). Виж за слаби връзки, зачисти контактните пластини, може и да го почукнеш, но не много силно (големия, а не малкия цилиндър). При мен беше зацепил и изобщо не искаше да завърти, след два удара с кръстачката вече 6месеца не се е оплаквал. Успех!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 28 Сеп 2008, 15:20

само да уточня,че пича е мацка :winky: (понеже накои колеги отговориха на мъжки род)

п.п.а ве щом е текла отдолу,не е ли по-сериозния проблем ......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 28 Сеп 2008, 16:57

kando написа:само да уточня,че пича е мацка :winky: (понеже накои колеги отговориха на мъжки род)

:wave: :angel: :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 28 Сеп 2008, 18:12

Аз препоръчвам рапатрак и сервиз,а вие си и говорете,че е от акумулатора и стартера.Че като си прегряла не се знае каква беля си направила.Та недей така да си играеш.Или поне намери някой който поне малко ги разбира нещата.(неказвам че ти не ги разбираш,но има и по-грамотни :mhihi:).
Айде и пиши какво е станало! :D
Успех! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от thebmwlover » 28 Сеп 2008, 18:19

(а иначе не претендирам мн да разбирам)

kando написа:само да уточня,че пича е мацка :winky: (понеже накои колеги отговориха на мъжки род)

ууупс иии какъв може да е по-сериозния проблем :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от TodorIsov » 28 Сеп 2008, 18:31

ако питаш мен маркуча към охл течност или бутилката да са ти спукани или в кофти случая просто радиатора да си е е*ал ма*ката. Но тва не би тряяло да ти е проблем да я запалиш поне.
It doesen't matter who you are or who you are supposed to be. The difference when you are driving BMW is that you ain't drivin' shit... The BMW drives you...

Потребител
Аватар

Мнение от thebmwlover » 28 Сеп 2008, 23:57

а възможно ли е от прегряването в горивната камера да се е покачила дотолкова температурата че да се е получило прегаряне на буталата и до разрушаване на покритието на цилиндрите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 29 Сеп 2008, 20:00

thebmwlover написа:а възможно ли е от прегряването в горивната камера да се е покачила дотолкова температурата че да се е получило прегаряне на буталата и до разрушаване на покритието на цилиндрите.

ха ... значи не си чак толкова неграмотна технически,ами за съжаление е възможно,както и това да се е спукала главата,но защо още не си отишла на сервиз по дяволите

Назад към E36