ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
ИМА ЛИ КИРИЯ ДА СИ КУПУВАМ Е-36
Здравейте момчета ,в момента имам голф тройка,не ми харесва возията,бих искал да знам Е-36 добри коли ли са като цяло ,искам да си взема някоя максимум да ми гори 10 дизел предпочитам,но все пак да си има добра тяга(голфа ми е турбодизел и дърпа мн добре),бмв-то се пак е по-тежко,дали 6те се намери хем що годе да си дърпа,хем да не е ламя ,дизелите Е-36 добри ли са,и много ме интересува също КАК ВОЗИ,веднъж се возих на 320 Д,2000 г. /хем бе6е спортно окачване/ и возе6е много добре/,не искам да е на сяка цена състезателна:}.Oбщо взето според ваас заслужава ли си да сменя Голф 3 за Е36 обективно погледнато?:}Благодаря!
ffgfg
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Нема кирия,бате.БМВ-то е по-бавно,гори повече,по-скъпо е за поддръжка и след всичко това евем ти и возията
.Знаеш ли аз как си мечтая за Голф 3
Сега сериозно,добре дошъл колега!!!Само ще ти кажа че между 325тдс и който и да е дизелов Голф3 няма база за сравнение в която и де е точка от изброените от теб.И всичко е в полза на Е36-цата.Само разхода е завишен,но той избледнява на фона от удоволствието което би ти дала колата!!! Това е...

Сега сериозно,добре дошъл колега!!!Само ще ти кажа че между 325тдс и който и да е дизелов Голф3 няма база за сравнение в която и де е точка от изброените от теб.И всичко е в полза на Е36-цата.Само разхода е завишен,но той избледнява на фона от удоволствието което би ти дала колата!!! Това е...

НЕ, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА
Само цената на консумативите ще те разкрачат! Ми недей си боже окачването нещо да се разтропа, ще видиш возията от къде излиза. Всичко това което искаш го има, а то е именно Голф 4... возели добре, не харчели кой знае колко, имат фабричен спортен отпечатък и т.н.. не се занимавай със глупости, ами разгледай обявите за голф 4.

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
jelezniqt мога да ти кажа само едно,че аз имах Голф 2 и минах на BMW и съм много доволен.
Но все пак това си е мое мнение
Но все пак това си е мое мнение

Ето тази тема може да ти помогне малко:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110061&highlight=%F0%E0%E7%F5%EE%E4+325+%F2%E4
А иначе за возия и всичко останало БМВ е със светлинни години напред... В Голф-а аз примерно изобщо не се чувствам комфортно, за возията ти сам си казваш, че не е хубава и т.н. Аз лично смятам, че има файда да си вземеш Е36, хем по-красиво, хем по-надеждно и т.н. и т.н.... да не изброявам всичките преимущества, че няма да ми стигне цял ден
Т'ва е накратко.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=110061&highlight=%F0%E0%E7%F5%EE%E4+325+%F2%E4
А иначе за возия и всичко останало БМВ е със светлинни години напред... В Голф-а аз примерно изобщо не се чувствам комфортно, за возията ти сам си казваш, че не е хубава и т.н. Аз лично смятам, че има файда да си вземеш Е36, хем по-красиво, хем по-надеждно и т.н. и т.н.... да не изброявам всичките преимущества, че няма да ми стигне цял ден

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Вземи един компакт 97-98 1.8 tds - сложи му пайнерче и чипче и си свиркай ! А база за сравнение между е36 и голф 3 няма - все едно да сравняваш голф 5 с новата 3-ка
.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колега,аз минах от 318 ис купе 95г. на голф 3 1,6 ,97 г..Трябва да ти кажа че ако имам излишни пари,ще си взема направо е46,с е36 не ми се занимава повече,според мен там разхода на гориво просто не е оправдан(за градско говоря..) Това е от мен... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Exy написа:Че тя мойта вози точно като голф3, изобщо не усещам разлика. Ама седаните май са по-меки.
Сложи си възглавничка на седалката и ще усетиш истинска разлика

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща