Нямам Стопове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Нямам Стопове
Сори ама в търсачката не намерих нищо. Значи гледах бушоните, разглобих кората над педалите и пръсках с ВД където ми падне както ми каза един колега
. Как изглежда тази стоп машинка и дали е от нея? 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Преди 10 дена я чоплих машинката, там ти е проблема.
http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... Switch.htm

Последна промяна Le Transporteur на 23 Сеп 2008, 20:02, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Аз нямах осветление в купето и единия стоп не ми работеше. Закарах го на майстор и го оправи
. Ама каза, че понеже е била изгоряла лампичка на светлините за регистрацинния номер затова не работило осветлението и единия стоп.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега машинката ти е точно на рамото на педала на спирачката,иначе бушон кабел стоп машинка.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- gazaritony
- Потребител
-
Колега пробваи на светлини за магла тогава ако работят зна4и е стоп ма6инката ако не бо6они,кабели ако си седан има проблем при тях отзат в багажника да не си пре6типал некои кабел
POWERFULL
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
gazaritony написа:Колега пробваи на светлини за магла тогава ако работят зна4и е стоп ма6инката ако не бо6они,кабели ако си седан има проблем при тях отзат в багажника да не си пре6типал некои кабел
Светлината за мъгла работи, но иначе двата стопа + третия не работят. Как изглежда тази машинка и евентуално къде и колко пари струва? Мерси предварително
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Левия и десния стоп (както и фарове и габарити, ляв и десен) са на отделни бушони
Целта е ако изгори бушон да остане поне от едната страна да работят съответните прибори
Ако не светят и двата стопа не е от бушон (малко вероятно е да изгорят и двата едновременно), а от стоп-машинката или окабеляването
Извинявай за пояснението, но за да сме точни стоповете работят само на контакт
Целта е ако изгори бушон да остане поне от едната страна да работят съответните прибори
Ако не светят и двата стопа не е от бушон (малко вероятно е да изгорят и двата едновременно), а от стоп-машинката или окабеляването
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
знам колегаtsb_bg написа:Левия и десния стоп (както и фарове и габарити, ляв и десен) са на отделни бушони

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Машинката се сваля като се издърпа белият пръстен (при мен беше червен) към бутона, така се освобождават щипките които осигуряват монтажа спрямо пластината.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
екстра...мерси за помощта колеги
11 мнения
• Страница 1 от 1