проблем със хидравличната рейка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
проблем със хидравличната рейка
колеги имам проблем-аз след като пуснах една тема във "ИЗВЪН ТЕМАТА-много лоша случка със колата и едно коте"
на следващия ден във петак 19 септември гледам отдолу от лявата страна до предното колело масло
.наведах се и гледам десният маншон нарейката савсем малко има масло,но левият направо си капеше беше направил една локвичка колкото шепата на раката ми.
въпросат ми колеги е дали семерингите на тази рейка са сдали,можели дасе сменят?или не подлежи на смяна.иначе нито ми вие вола тито звук се чува.ако трябва да се сменя рейката кави пари е 

- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Относно нова рейка 1 300 лв. мисля че беше в дару, втора ръка са от 150 до 250 лв., а рециклирането в техническият е 200 лв. Моят съвет е не рециклирай, а си вземи втора ръка ако е за смяна рейката.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е кава е гаранцията че ако вземе втора ръка няма да се разтече и тя след 2000км?? за варна не знам каде се рециклират реики тука в софия съм рециклирал, поне хората дават гаранция моя съвет е закараи я да я видят и ако е заминала тогава купуваи друга реика и преди да я купиш пак я занеси да ти я пробват да не се наиграеш реиката ти е под 180лв някаде
- spens_82
- ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
е споко има още 100ина чарколяци по колата които може да се бъгнат и ремонта ще ти е над 200лв мисли по позитивно 

- spens_82
- ентусиаст
-
колеги тая рейка чисто нова от магазина със маркучите ли варви или поотделно се копуват? дами кавте също каква е цената на термостата
щото и той стал багава примерно дали да търся някаква марка ,също на каква температура да затварвя и отваря.колеги оимагайте че заради онова кирливо коте колко ядове бера сега 

- spens_82
- ентусиаст
-
колеги един познат от един сервис сега ми се обади и ми каза че имал чисто нова рей ка за 800лв сега отивам да я прая колат и после ще пиша какво е станало.
имало господ значи

- kiko
- старши ентусиаст
-
пич верно на фона на 1200 800 си е далавера но при положение че се рециклират,продават се втора не са някъв кът да речем не си струва да се купува нова,термостата беше от сорта на 80 лв чистонов
Колега,аз имах същия проблем.В началото течеше слабо -по литър на месец,накрая стана литър на ден.Отворих я смених си семерингите защото бяха зверски изядени и вече нямам проблем.Семерингите струват по 1.50лв за брой от магазин за семеринги.Ремонта ми излезе 3лв.Не знам колко ще изкара ,ама за 3 лв колкото и да изкара все ще сам доволен,вече мина месец и още държи.Между другото ремонта е много кофти защото семерингите се избиват заедно със едни тефлонови бтулки,за което трябват дорници,та се наложи да си правя и тях ,но все пак всичко мина успешно.Ако някой реши да си прави сам такъв ремонт, да има предвид ,че не е от най-приятните,-каренцето на кормилния прът много интересно се демонтира и монтира,а маслото за хидравликата като тръгне през левия ръкав излиза през десния крачол и така.Дано съм бил полезен!
- spens_82
- ентусиаст
-
колеги преди 1 час се въврнах от ремонт
.намерих от познат от срвиза една чисто нова рейка за 800лв със 6 месеца гаранция,дата на производство: юни-2008г
сменихме и термостата ,та значи чистонова рейка,нов термостат-който варви със едно пласмассово нещо като кривол беше,реглаш на предницата:всичко 915лв. направо без пари но тея от сервиза са ми познати
.най после да оправя колата

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
спенсня,батка ти май си спрял хаповете,че на тая 16-а нова рейка да й земаш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- spens_82
- ентусиаст
-
аз хапове невзема щото немам нужда,316-та ми е в отлично състояние,за тази рейка подобре нова отколкот втора опотреба или постоянно да се налива масло

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2