bmw e36 vs. audi b-4 coupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
bmw e36 vs. audi b-4 coupe
ИМАМ НЯКЪДЕ ОКОЛО 4 ХИЛ. ДОЛАРА И СЕ ПИТАМ КОЕ Е ПО ДОБРОТО ОТ ДВЕТЕ КОЛИ КОИТО МИ ХВАЩАТ ОКОТО.НЕ ИСКАМ ДА Е МНОГО БЪРЗО И С МНОГО КОНЕ.КОЯ СПОРЕД ВАС ЩЕ МИ ЩАРЧИ ПОВЕЧЕ ЧЕ НЕ РАБОТЯ И НЯМАМ ПАРИ ЗА ГОТИНА ПОДРЪЖКА ЩОТО НЯКОЙ ПИШАТ ЧЕ ЩТЕЛИ ДА МЕ ОПРАВЯТ ОКОЛО 400 ЛЕВА-МНОГО ПАРИ.
МОЖЕ ТЕ ЛЕ ДА МИ КАЖЕТА ПИЧОВЕ ДАЛИ ИМА ЗА ТЕЗИ ПАРИ Е-36 316
И ВЪОБЩЕ КАКВО ТО МИСЛИТЕ И ЗА ДВАТА АВТОМОБИЛА.САМО НЕ МИ ОБЯНЯВАЙТЕ КОЛКО КОНЯ ИМА ТОВА И ОНОВА НЕ ИСКАМ МНОГО САМО ОКОЛО 100-те НЕ ПОВЕЧЕ НЯМАМ ПАРИ ЗА БЕНЗИН.
бЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАЙ-ЯКИЯ АВТОМОБИЛ Е ФПУ НО НЯМА ПАРИ ЗА НЕГО ЗАТОВА ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ МОЛЯ КОЕ ЗЛО ДА ИЗБЕРА??
И ВЪОБЩЕ КАКВО ТО МИСЛИТЕ И ЗА ДВАТА АВТОМОБИЛА.САМО НЕ МИ ОБЯНЯВАЙТЕ КОЛКО КОНЯ ИМА ТОВА И ОНОВА НЕ ИСКАМ МНОГО САМО ОКОЛО 100-те НЕ ПОВЕЧЕ НЯМАМ ПАРИ ЗА БЕНЗИН.
бЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО И НАЙ-ЯКИЯ АВТОМОБИЛ Е ФПУ НО НЯМА ПАРИ ЗА НЕГО ЗАТОВА ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ МОЛЯ КОЕ ЗЛО ДА ИЗБЕРА??
САМО BMW
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ne sam fen na BMW zatowa 6te ti kaja 4esno , 4e E36 ne moje da se srawnqwa s B 4.
TOWA SI E LI4NO MOE MNENIE , ARGUMENTI NQMAM , ZA6TOTO NE SAM KARAL TAKOWA AUDI.
TUK W STARA ZAGORA PRODAWAT EDNO BMW E36 1.8 ZA 7 BONA W LEWOWE, KRASOTA I IZQ6TESTWO.
PODRAJKATA NE E TOLKOWA SKAPA , STIGA OT SAMOTO NA4ALO DA KUPI6 ZDRAWA KOLA
TOWA SI E LI4NO MOE MNENIE , ARGUMENTI NQMAM , ZA6TOTO NE SAM KARAL TAKOWA AUDI.
TUK W STARA ZAGORA PRODAWAT EDNO BMW E36 1.8 ZA 7 BONA W LEWOWE, KRASOTA I IZQ6TESTWO.
PODRAJKATA NE E TOLKOWA SKAPA , STIGA OT SAMOTO NA4ALO DA KUPI6 ZDRAWA KOLA

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Re: bmw e36 vs. audi b-4 coupe
anigri написа:ИМАМ НЯКЪДЕ ОКОЛО 4 ХИЛ. ДОЛАРА И СЕ ПИТАМ КОЕ Е ПО ДОБРОТО ОТ ДВЕТЕ КОЛИ КОИТО МИ ХВАЩАТ ОКОТО.НЕ ИСКАМ ДА Е МНОГО БЪРЗО И С МНОГО КОНЕ.КОЯ СПОРЕД ВАС ЩЕ МИ ЩАРЧИ ПОВЕЧЕ ЧЕ НЕ РАБОТЯ И НЯМАМ ПАРИ ЗА ГОТИНА ПОДРЪЖКА ЩОТО НЯКОЙ ПИШАТ ЧЕ ЩТЕЛИ ДА МЕ ОПРАВЯТ ОКОЛО 400 ЛЕВА-МНОГО ПАРИ.
che ako ne iskash kola nad 100HP togava zashto si se sprial varhu BMW???
mnogo malko BMW sa pod 100HP i smeia da tvardia che tova ne sa modelite s koito sa se prochuli....
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Е36 може да се намери много здраво и читаво за 4000$ ,316 или 318 без проблем.За Аудито нямам преки впечатления ,но никога не бих си взел Ауди като мога да си взема БМВ.А и да не забравяме .че частите на Ауди дори да са по-евтини то се чупи много повече 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
anigri написа:НЕ ИСКАМ ДА Е МНОГО БЪРЗО И С МНОГО КОНЕ.КОЯ СПОРЕД ВАС ЩЕ МИ ЩАРЧИ ПОВЕЧЕ
Има по принцип една подробност, която хората пропускат - когато двигателя е с малък обем, съответно малко конски сили, в повечето случай, за да поддържа дадена скорост харчи повече от по-мощен двигател, защото и на двата автомобила купетата са с еднакви килограми! Когато имаш малък като кубатура двигател, то не означава, че той е по-икономичен - напротив! Примерно на KAMIKADZE 3,8 двигателя харчи, колкото (ако не и по-малко) от на приятелката ми Peugeot 206 1,1, защото се озорва при поддържане на 150 км/ч. Трябва да намериш оптималния вариянт на динамика и икономичност според стила на каране, който имаш. Когато имаш мощен автомобил и не му даваш газ - той си е икономичен! Примерно 316 BMWто е с определено слаб за купето си мотор и със сигурност няма да ти е икономичен. Но всичко зависи от начина ти на каране, аз имам малко изкривени представи на тази тема, защото по принцип карам с газта до ламарината ...

- RAFF
- младши ентусиаст
-
КАКЪВ ОТГОВОР ОЧАКВАШ ДА ПОЛУЧИШ НА ВЪПРОСА АУДИ ИЛИ БМВ,СЛЕД КАТО ЗАДАВАШ ВЪПРОСА СИ ВЪВ ФОРУМА -БМВ?МНОГО ЯСНО ЧЕ ОТГОВОРА ЩЕ Е БМВ.НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ЧЕ В4 2,0Л ЩЕ ТИ ГОРИ ПО-МАЛКО ОТ БМВ 2,0 , НО ПОЗНАЙ КОЕ ОТ ДВЕТЕ ЩЕ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ.ЩОМ ИСКАШ ПО-МАЛКА КУБАТУРА ВЗЕМИ СИ 1,8 ВМЕСТО 1,6 РАЗЛИКАТА В КОНЕТЕ Е 13К.С. .МНОГО ХОРА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ ЧЕ ПО-ГОЛЕМИЯ ДВИГАТЕЛ ГОРИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МАЛКИЯ.НАПРОТИВ НА ЕДНО И СЪЩО КУПЕ РАЗЛИКАТА М/У 1,6 И 1,8 НЯМА ДА Е ФРАПИРАЩА В РАЗХОДА НА ГОРИВО НО ОПРЕДЕЛЕНО 1,8 ШЕ ВЪРВИ МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ 1,6 ,ПО-БЪРЗО ЩЕ НАБИРА СКОРОСТ И НЯМА ДА СЕ МЪЧИ.ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ ТИ НАПИША ЗАВОДСКИТЕ ДАННИ
1,6:
75/kw; 0-100-12.7sek.; разход-5,6/7,3/9,4; max speed- 195km/h
1.8:
85/kw;0-100-11.3sek.;разход-5,7/7,4/9,6; max speed- 201 km/h
това е моето скромно мнение , ако някой не е съгласен с мен да ме поправи.
1,6:
75/kw; 0-100-12.7sek.; разход-5,6/7,3/9,4; max speed- 195km/h
1.8:
85/kw;0-100-11.3sek.;разход-5,7/7,4/9,6; max speed- 201 km/h
това е моето скромно мнение , ако някой не е съгласен с мен да ме поправи.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Какво се очаква тук да се спори за Б4 и Е36 мястото на този спор е в дир-а анякъе далеч върху някое яйце да седиш и да мътиш
)

- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
anigri написа:ИМАМ НЯКЪДЕ ОКОЛО 4 ХИЛ. ДОЛАРА И СЕ ПИТАМ КОЕ Е ПО ДОБРОТО ОТ ДВЕТЕ КОЛИ КОИТО МИ ХВАЩАТ ОКОТО.НЕ ИСКАМ ДА Е МНОГО БЪРЗО И С МНОГО КОНЕ.КОЯ СПОРЕД ВАС ЩЕ МИ ЩАРЧИ ПОВЕЧЕ ЧЕ НЕ РАБОТЯ И НЯМАМ ПАРИ ЗА ГОТИНА ПОДРЪЖКА ЩОТО НЯКОЙ ПИШАТ ЧЕ ЩТЕЛИ ДА МЕ ОПРАВЯТ ОКОЛО 400 ЛЕВА-МНОГО ПАРИ.
понеже аз ще купувам Е36 (320 94 - 95) - следя пазара, обикалям и надблюдавам колите вече от година поне ... за 8000 хил. лева може да се намери без проблем подържано Е36 318 91-93 година. Ако трябва аз да избирам - няма да се поколебая ... ще избера БМВ но от 2000 кубика нагоре (лично мнение), което незначи че 318 е лоша като избор. В твоя случай обаче - когато нямаш пари за бензин?!??? невиждам как ще го подържаш в добро техн. състояние това БМВ ...
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Нямам опит с Ауди, но още като дизайн за мен Ауди са хилядолетия назад. Особено пък ако се сравняват с Е36!!! Е36 е безсмъртен модел!! Те Е30-ските са изключително красиви, да не говорим за извънземните Е36-ски... Лично мнение обаче.
Но в крайна сметка зависи какво искаш от колата. Ако ще спестяваш пари защо ще си купуваш БМВ или Ауди? И много си се стреснал обаче откъм разходите... Вярно че около 400 лв/месеч се поддържа и кара в перфектно състояние колата с помощта на официалния дилър само с оригинални части. Ама... повечето от ентусиастите избират и алтернативния път, но не съм сигурен колко по-евтино ще е така. Наистина важно е да започнеш със запазен екземпляр... Оттам нататък би следвало и грижите ти да са по-малко...
Но в крайна сметка зависи какво искаш от колата. Ако ще спестяваш пари защо ще си купуваш БМВ или Ауди? И много си се стреснал обаче откъм разходите... Вярно че около 400 лв/месеч се поддържа и кара в перфектно състояние колата с помощта на официалния дилър само с оригинални части. Ама... повечето от ентусиастите избират и алтернативния път, но не съм сигурен колко по-евтино ще е така. Наистина важно е да започнеш със запазен екземпляр... Оттам нататък би следвало и грижите ти да са по-малко...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Е36 320 това взимай всичко друго е компромис!
и колкото по-здрава кола си купиш толкова по-малко пари за подръжка ще даваш...
и колкото по-здрава кола си купиш толкова по-малко пари за подръжка ще даваш...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
400lv za poddrajka na mesec?!?!?!?!? Hora wii kvo karate bre???? NEVIARVAM E36 DA SE RAZPADAT TAKA TOTALNO!!!
az za 1.5godina sam:
1. Smenil radiatora (staria beshe spukan, no taka si kupih kolata) -150lv.
2. Smenil predna diasna lager glavina - 160lv. (kolata e na 215K vse pak)
(3. Smenih visko mufata + perkata bez da e nujno
shtoto mi greeshe kolata a to problema bil v radiatora) - 100lv.
VSICHKO OBSHTO ZA 1.8GODINA I 62000KM IZMINATI - OKOLO 400KINTA!!!! (DRUGO PONE ZASEGA NE SE SESHTAM)
E spoilercheta, djanti, garneta , gazariiiki ne broia....
Nito pak komsumativi....
az za 1.5godina sam:
1. Smenil radiatora (staria beshe spukan, no taka si kupih kolata) -150lv.
2. Smenil predna diasna lager glavina - 160lv. (kolata e na 215K vse pak)
(3. Smenih visko mufata + perkata bez da e nujno

VSICHKO OBSHTO ZA 1.8GODINA I 62000KM IZMINATI - OKOLO 400KINTA!!!! (DRUGO PONE ZASEGA NE SE SESHTAM)
E spoilercheta, djanti, garneta , gazariiiki ne broia....
Nito pak komsumativi....
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Верно е че 400 са пресилени ,ама все пак DA WOLF ти не слагаш най-важните неща :консумативи, бензин, автомивки, платени паркинги и т.н.И това е ако не включваме газарийките.Абе според мен около 200лв на месец са абсолютно реална цифра.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ///MPowered
-
поклонник на E36
-
Fast-and-Furious написа:Верно е че 400 са пресилени ,ама все пак DA WOLF ти не слагаш най-важните неща :консумативи, бензин, автомивки, платени паркинги и т.н.И това е ако не включваме газарийките.Абе според мен около 200лв на месец са абсолютно реална цифра.
абе и аз се учудих на тая цифра ... 400 на месец по ремонти - ама с бензини паркинги автомивки по бива ...

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2