Реални километри ?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Реални километри ?!?
Интересува ме могат ли да се проверят реалните километри на едно Е36 318/318IS/318ti в официален сервиз (Дарукар например), въпреки опитите (успешини или неуспешни) на вносители на коли да ги препрограмират ? Защото скоро ще се оглеждам за кола и ми иска все пак да знам истинския пробег на колата, а за годината поне по ВИН излиза на яве. Също за пълен преглед трябва ли да се дава някаква предварителна заявка или могат да ме приемат и веднага ? Става дума за София. Благодаря ви и съжалявам ако има нещо писано - рових с търсачката, но съм на мнение, че не е лесна за употреба 

BMW only!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
На е36 реалните години няма как да ги научиш Светльо..не си в тоя форум от вчера и все си мислех,че ги знаеш тия неща...а за пълна диагностика "Покупка" се прави предварителна заявка...обаждаш се и казваш така и така искам да докарам за пълен преглед една кола преди покупка,за кога може да ми се запише час ... 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Благодаря за мнението, значи ще стискам палци да случа веднъж поне на кола
Че както се оказа, годината на производство не е гарант за добро техническо състояние, тя ако е минала 500 000 нещата не са на добре
Има го и елемента на добрата подръжка, но е трудно да се разчита само на това (че предишните 15 собственика са я гледали като писано яйце и не са и разцепили шушоните).
Та искаше ми се да има някакъв скрит запис на данните, който да не могат да препрограмират, но уви, явно няма такъв. Поне ще карам кола на малко над 100 000 тогава

Та искаше ми се да има някакъв скрит запис на данните, който да не могат да препрограмират, но уви, явно няма такъв. Поне ще карам кола на малко над 100 000 тогава

BMW only!
3 мнения
• Страница 1 от 1