При теста с таблото.....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
При теста с таблото.....
здравейте,
абе забелязах нещо като правя този тест с таблото ....... копчето за зануляване на момнтния пробег и ключа на позиция 1 и показва цифрите и като почнат да се движат стрелките от край до край през този период ми свети лампата за износени накладки. Само при теста свети иначе като дам контакт светва минава чека-а изгасва и няма проблеми..... (на снимката ми в профила се вижда там в ъгъла как е светнала при минаването на стрлките)
предните дискове + накладки са чисто нови както и задните накладки с барабаните всичко е сменяно в оторизиран сервиз на БМВ преди 2000км.
П.С. Преди 1000км ми светна инспекшъна с часовничето, казаха ми било за смяна на спирачната течност, аз само си го занулих възможно ли е от тва да е проблема ??
ето за тазли лампа говоря
абе забелязах нещо като правя този тест с таблото ....... копчето за зануляване на момнтния пробег и ключа на позиция 1 и показва цифрите и като почнат да се движат стрелките от край до край през този период ми свети лампата за износени накладки. Само при теста свети иначе като дам контакт светва минава чека-а изгасва и няма проблеми..... (на снимката ми в профила се вижда там в ъгъла как е светнала при минаването на стрлките)
предните дискове + накладки са чисто нови както и задните накладки с барабаните всичко е сменяно в оторизиран сервиз на БМВ преди 2000км.
П.С. Преди 1000км ми светна инспекшъна с часовничето, казаха ми било за смяна на спирачната течност, аз само си го занулих възможно ли е от тва да е проблема ??
ето за тазли лампа говоря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
И какъв ти е въпроса конкретно?При теста светват всички лампи,но
това не значи,че накладките за заминали.
това не значи,че накладките за заминали.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Сега като се замисля,при теста на мен от чек лампите долу си ми свети само тази за накладките...другите за абс,спирачна течност,еър бегове и т.н. не светят... 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:Сега като се замисля,при теста на мен от чек лампите долу си ми свети само тази за накладките...другите за абс,спирачна течност,еър бегове и т.н. не светят...
точно за това говоря !!
а въпроса ми е има ли някакъв повод за притеснение или просто теста сие такъв....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1