вдигане на задница е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
вдигане на задница е36
Доста се рових из търсачката на форума и нищо не открих...Та вапроса ми е...вдигал ли си е някои засницата на е36-а...сас около 3 праста ми трябва да си я вдигна,че нещо са е килнала.Благодаря предварително 

- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
Аз пробвах но не защото аз исках а защото 17-ките ми опираха
та какво те интересува ?

Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
отиваш в магазин за руски автомобили и вземаш тампони за пружини за лада вадиш твоите пружини и слагаш тези тампони от долу в зависимост колко ше ти се вдигне ще сложиш един или два
Успех

Успех
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
аз мойта зимата я дигам,щото ми е бая ниска отпред и отзад,та аз й турим пак тампони за лада
ама от уния дет се пъхат между намодките и си се дига доволно с 2-3 праста

- Giovanni
- младши ентусиаст
-
ако търсиш временно решение тампоните за лада както казват колегите ще ти свършат работа. Ако ти трябва за постоянно .... един колега знам който си подлага отпред и отзад шайби на пружините и така вдигна цялата кола.
Giovanni написа:ако търсиш временно решение тампоните за лада както казват колегите ще ти свършат работа. Ако ти трябва за постоянно .... един колега знам който си подлага отпред и отзад шайби на пружините и така вдигна цялата кола.
ами...

- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
ре
Колега аз на моята старата Е 36-ца си купих от опел подложки 12лв. е едната пасват идеално посредата имат издадено да влезе в пружината и се вдига с два три праста ще ти хареса сигурен съм а такива подложки ги има предполагам на всеки един магазин за авто части:) намери си и слагаи 

Re: ре
cool_ice написа:Колега аз на моята старата Е 36-ца си купих от опел подложки 12лв. е едната пасват идеално посредата имат издадено да влезе в пружината и се вдига с два три праста ще ти хареса сигурен съм а такива подложки ги има предполагам на всеки един магазин за авто части:) намери си и слагаи

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Кажете точно какво да търся че и аз имам голям интерес да вдигам колата навсякъде ми опира. И отпреде трябва да я вдигна.
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2