Поднесох и направих беля, помогнете ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
Поднесох и направих беля, помогнете ...
значи таз вечер пътя беше влажен, правя десен завой задницата поднася и се бия в тротоара, предната дясна гума сега опира в задната част на калника и волана не е адекватен много много, прибрах се на 1-ва лекичко лекичк, значи гума и джанта са ми ясни за смяна, вие какво друго ще кажете преди да ида в сервиза ?

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Поднесох и направих беля, помогнете ...
носач крив-100 процентаKambe написа:значи таз вечер пътя беше влажен, правя десен завой задницата поднася и се бия в тротоара, предната дясна гума сега опира в задната част на калника и волана не е адекватен много много, прибрах се на 1-ва лекичко лекичк, значи гума и джанта са ми ясни за смяна, вие какво друго ще кажете преди да ида в сервиза ?![]()
![]()

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:носач крив-100 процентаKambe написа:значи таз вечер пътя беше влажен, правя десен завой задницата поднася и се бия в тротоара, предната дясна гума сега опира в задната част на калника и волана не е адекватен много много, прибрах се на 1-ва лекичко лекичк, значи гума и джанта са ми ясни за смяна, вие какво друго ще кажете преди да ида в сервиза ?![]()
![]()
колко струва един носач долу горе
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ами аз ще ти кажа да караш внимателно следващия път като вали
.Сега сериозно-отивам да фърла боб и ще видим кво ти е заминало по предницата
Колега не искам да ти се подигравам,щото знам че ти е кофти,ама как аджеба очкаваш някой който си седи пред компютъра да разбере какви са ти пораженията по колата?!
Може да си засегнал,носач,рейка,амортисиора да е кривнал,външен накрайник.......В сервиза ще разбереш к'во е точно,дано да се справиш бързо с проблема

Колега не искам да ти се подигравам,щото знам че ти е кофти,ама как аджеба очкаваш някой който си седи пред компютъра да разбере какви са ти пораженията по колата?!
Може да си засегнал,носач,рейка,амортисиора да е кривнал,външен накрайник.......В сервиза ще разбереш к'во е точно,дано да се справиш бързо с проблема

Kambe написа:bmwfena написа:носач крив-100 процентаKambe написа:значи таз вечер пътя беше влажен, правя десен завой задницата поднася и се бия в тротоара, предната дясна гума сега опира в задната част на калника и волана не е адекватен много много, прибрах се на 1-ва лекичко лекичк, значи гума и джанта са ми ясни за смяна, вие какво друго ще кажете преди да ида в сервиза ?![]()
![]()
колко струва един носач долу горе
аз имам носач ако си го изкривил твоя

ще ти го дам тънкана барабар с шарнирите.
абе виж в сервиза първо какво ще ти кажат и ми пиши на лс какви части ти трябват имам всичко по предницата

И носи по-тесни обувки да не ти закачат в педалите. Предполагам и това се е случило.
Ми дано се разминеш с носач само, че се случи преди няколко месеца едно такова произшествие с Пежо и беше строшило всичко (пружина, амортисьор, носач, рейка и т.н.) след 1000лв ремонти, тази кола не може да се кара... ужасно е... Явно е усукала и купето.
Ми дано се разминеш с носач само, че се случи преди няколко месеца едно такова произшествие с Пежо и беше строшило всичко (пружина, амортисьор, носач, рейка и т.н.) след 1000лв ремонти, тази кола не може да се кара... ужасно е... Явно е усукала и купето.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
понякога се криви и накрайник на щангата при каране по мокри пътища..
да внимаваш колега че снощи имаше страшен удар в търново с едно бмв и едно пежо , бяха много размазани и сигурно има жертви, като ги видях и спрях да пързалям и прибрах колата 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
ужас... вече никога няма да поднасям ОБЕЩАВАМ ! след ремонта ще споделя кое колко е струвало в раздела Части, дано нямам много за писане

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
Kambe написа:ужас... вече никога няма да поднасям ОБЕЩАВАМ ! след ремонта ще споделя кое колко е струвало в раздела Части, дано нямам много за писане![]()
Да, то и аз всеки път като отивам към бензиностанцията така си викам... вече леко и спокойно да не харчи, няма гуми, няма поднасяне ама.. на.. днеска и помогнах леко с газта и както беше леко мокро.... хукна вече, изтървах и калтърмите.

36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3