колеги помагаите 318 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
колеги помагаите 318 TDS
колеги помагаите 318 TDS маркучито което излиза от смукателн колектори от доло каде влиза
и на БЛОАД КЛАПАНА има два штуцера единия свободен ли е единя работи с вакума а другия какво трябва да има в него
сменях си мотора и зациклих
и на БЛОАД КЛАПАНА има два штуцера единия свободен ли е единя работи с вакума а другия какво трябва да има в него
Re: колеги помагаите 318 TDS
gogogo2 написа:колеги помагаите 318 TDS маркучито което излиза от смукателн колектори от доло каде влиза
да нямаш предвид мап сензора?
не знам тая терминология
ще кажа как ги наварзах от вакумната помпа в един магнит вентил от вентила в вакумния клапан които намаля налягането в високото но тоя вакумен клапан има още един щуцер него го оставям празен а на даното на смукателния колектор има щуцер на него го сварзвам с един мисля че е някякяв сензор които реголира отчита налягането
ще кажа как ги наварзах от вакумната помпа в един магнит вентил от вентила в вакумния клапан които намаля налягането в високото но тоя вакумен клапан има още един щуцер него го оставям празен а на даното на смукателния колектор има щуцер на него го сварзвам с един мисля че е някякяв сензор които реголира отчита налягането
4 мнения
• Страница 1 от 1