въпрос за ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
въпрос за ключ
Колеги,ще си поръчам нов ключ от ebay от тези сгъваемите,интересува ме може ли да се програмира той да ми командва алармата?
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ще може колега
А иначе снощи четох такава тема пак за такъв ключ ии колко пари излиза програмирането ии бля бля ...
Мисля че беше в е36 потърси ако искаш 

Ключа който искаш да купиш е празна кутия със заготовка за нарязване на секрета на ключа (за съответния автомобил) и гумирани бутони от едната страна.
За пълна функционалност е необходимо от оригиналния ключ да се прехвърли "чипа" за имобилайзера (ако го имаш) в новата кутия, което не е проблем.
За да се прехвърли управлението на алармата е необходимо първо физически платката с батерията от дистанционното да се събира в новата кутия и второ бутона/бутоните за управлението на платката да попадат под гумираните бутони на кутията на новия ключ, коетоси е чист късмет или тотално преправяне на дистанционното на алармата, която се ползва.
За пълна функционалност е необходимо от оригиналния ключ да се прехвърли "чипа" за имобилайзера (ако го имаш) в новата кутия, което не е проблем.
За да се прехвърли управлението на алармата е необходимо първо физически платката с батерията от дистанционното да се събира в новата кутия и второ бутона/бутоните за управлението на платката да попадат под гумираните бутони на кутията на новия ключ, коетоси е чист късмет или тотално преправяне на дистанционното на алармата, която се ползва.
- valeto
- младши ентусиаст
-
Това означава че нямам никакъв шанс,няма как да съвпаднат бутоните на моята аларма с бутоните на новият ключ,защото мойта аларма е с един бутон а на новият има 3.
Айде кажете ми сега какъв е варянта да имам сгъваем ключ за мойта колица??????

valeto написа:..... няма как да съвпаднат бутоните на моята аларма с бутоните на новият ключ,защото мойта аларма е с един бутон а на новият има 3......
Ако този единствен бутон съвпада с някой от трите на новата кутия защо да не става, просто останалите 2 няма да работят.
Това при положение че платката с батерията въобще се побира в новата кутия ...
- valeto
- младши ентусиаст
-
ами мисля че трябва да се побере,защото дистанционното е по-малко от новия ключ.а и всъщност аз имам и друга платка,по-малка която се намира в самия ключ 

6 мнения
• Страница 1 от 1