Модула които управлява ел стъклата? Малко инфо и помощ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Модула които управлява ел стъклата? Малко инфо и помощ

Мнение от 6efovete » 08 Сеп 2008, 22:56

Колеги някои знае ли как да навърже този конфорт модул? Ако колата не е имала преди проблем ли е да се сложи някак? Сега са и ел. стъклата но са ги направили без това устроиство и затварям като шебек едно по едно и шибедах и тн. и е многоо досадно

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 08 Сеп 2008, 23:31

Мисля че ще е кофти. Схемата не беше никак проста. Но ако не можеш сам, едва ли някой ще се хване да го прави (и ще го направи като хората).
Сигурно и копчетата са ти с по една степен, а не 2. И те ще се сменят. Имаше схеми в полезните. Ако искаш казвай да ти търся, но ще се обринеш докато го направиш! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 09 Сеп 2008, 0:57

ако имаш схема от някъде ще съм ти много благодарен. мисля да ангажирам човек близък. борд. инж. е на самолет така че няма да му се опре изобщо но.. само схема да имам и да ми кажете къде да го сложа проклетия модул? къде стои по принцип?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 09 Сеп 2008, 1:27

намерих схемата колега. може и да мина без модула. има на4ин да затварям всички и от едно копченце само. по ще е елесно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 09 Сеп 2008, 9:32

колега оригиналния комфорт модул съм почти 100% сигурен че няма да ти се занимава ти или някой друг да върже. Най е лесно с прости модули като тези например
http://www.lesi-bg.com/bg/modul_glasses.htm
този най-ефтин http://eftini.com/index.php?main_page=p ... ts_id=3517

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VINITU » 09 Сеп 2008, 11:11

Колега, аз лично не бих се захванал да го правя ако не го имам оригинално.Чел сам и не един или двама жичкаджии са ми казвали спецално за конфортмодола, че когато го сложиш отделно не издаржа много време, следствие от това че тои работи постояно, така де след като заключиш колата дори и да са ти вдигнати стаклата модола пак испраща сигнал и ги напъва отново за някакви секунди (15 20) следствие на което рано или касно или ще прецакаш ел машинките или жило ще скъсаш и още сур - билюк неприятности ми идват на ум.Но избора го правиш ти :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 09 Сеп 2008, 11:35

аз реших друго ... има пак начин да се затварят заедно. мен това ме дразни по скоро. мисля да не слагам за сега модула. много игра е наистина. мерси

Назад към E36