Часовник на компакт

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Часовник на компакт

Мнение от radosi » 08 Сеп 2008, 1:09

Здравейте колеги,
имам единтакав въпрос. Някой разправял ли се е с часовника на компакт и ако да, има ли идея какво тече по 4-кабелчета и дали буксата е еднаква с този борд комп дето се слага вместо часовника.

Забелязвам че след като ми сложиха газовото часовника ми спря да работи Ама от преди това ли от след това ли незнам точно .. т.е работи ама неможе да се настройва и свети само когато са цакнати фаровете и осветлението на таблото иначе си показва нещо на дисплея като несвети и мога да го сверя като му изключа и включа захранвабето в 12 часа през ноща. Въпроса ми е да не би да има 2-3 плюса и един да си е само за захранване един като е дадено на контакт и един за осветление и газажията да ми е варзал някой 2 плюса .. де да знам и аз не съм мерил нищо ако някой има някакво инфо. Предварително му благодаря.
Слагах си евробукса за касетофона и тогава забелязах че като вързах накасо двата плюса се оказа че ми спря централното и някои дурги неща почнаха да работят неправилно щото явно постояно си мислеше че съм на контакт? като ги разделих всичко вече си е по старо му .. ама и касетофона свири :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията ;)
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Назад към E36