Ето какво излезна до тук
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Ето какво излезна до тук
Вчера я карах на сервиз. Прегледаха ми окачването - всичко ок, с изключение на тампоните на стабилизиращата щанга и прахозащитниците на задните амортисьори. Аусуховата система е тоталка. Чувах едно леко потропване все едно наклатката е хлабава и се клатушка, но се оказа друго - около дупките на гредата за тампоните на двигателя е почнала да се цепи гредата. Сложиха ми една шайба и ми казаха да ходя да го заваря някъде или смяна на гредата. След като поставиха шайбата шума изчезна. Било често срещан проблем при Е36-ците. Оставям на страни това, че дясния ми тампон на двигателя не беше поставен правилно и ми го намсетиха както трябва да е. Стартера от време на време, особенно при топло време и загрят двигател, не иска да изхвърли бендикса или го изхвърли - захапе и изпусне. И в този сервиз ми отказаха да ми оправят ваноса (2-ри сервиз). Лявото ел. стъкло нещо сдаде багажа, дясното не пада като отварям врата. Първия сервиз беше на бул. Сливница 211 при един познат - каза че не му се разправя, много играчка било. 2-рия сервиз D&N в Подяне, пак при познат и каза че не е правил Ланос до сега и не може да го оправи. Имал познат и щял да го пита него. Еми общо взето до сега това излезна. Купих си 7л масло Тотал 15W40 и филтър - елемент MANN общо за 91лв и нямам къде да си го сменя. На зет ми в работата крика в момента е затрупан с боклуци и няма как, а пред блока да залягам нещо не върви. Пък и пари не ми са дават в сервиз при условие, че мога и сам. Някой канал да знаете из Дружба
Edit: Забравих да спомена специфичното виене при позиция R на автоматика, което така и не разбрах от какво е, въпреки че предишния собственик ми обясни нещо за някакви семеринги. Само на задна ми го прави и то не всеки път.
P.S. Мисля че за състоянието и парите за който я взех си заслужава. Жалкото само е че няма клима

Edit: Забравих да спомена специфичното виене при позиция R на автоматика, което така и не разбрах от какво е, въпреки че предишния собственик ми обясни нещо за някакви семеринги. Само на задна ми го прави и то не всеки път.
P.S. Мисля че за състоянието и парите за който я взех си заслужава. Жалкото само е че няма клима

Последна промяна joreto_88 на 03 Сеп 2008, 21:37, променена общо 1 път
;)
мале човек страшно звучи...
дано се опраиш бързо.
Мина ли на комп.диагностика?
щото усещам как ше има още неща после...
дано се опраиш бързо.
Мина ли на комп.диагностика?
щото усещам как ше има още неща после...
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Ако го видиш отдолу няма да ти се стори толкова страшно. Диагностика още не съм минавал и тоя моя човек от D&N ми се скара. Вика: първо диагностика и тогава купуваш!!! Ама нали знаете - първа кола, нетърпение, вълнение. Сега ще видим маслото като сменим как ще звучат 6-те бебчета и наистина трябва да я закарам на диагностика. Ама ще е малко по-натам. Морето ме съспипа, по точно ми съсипа джоба и още не мога да влезна в час. Преди морето кътах пари за да мога да отида и не си смених маслото, сега след като се върнах едвам заделих да си взема масло, направо срам и резил.
Но малко по малко всичко че си дойде на мястото.

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
А да попитам за ауспуховата система: Мога ли да сложа ето това на мойта 320-ка??? или трябв да си е за 320-ка. Много се колебая м/у stock-ова система и supersprint. Мисля че си заслужава повечето пари. Основно колебанието ми идва заради този клип: http://www.youtube.com/watch?v=GxgJr5p58HA
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
няма страшно колега, лека-полека ще я опражиш колата.......
не си единствен с такива проблеми.....

не си единствен с такива проблеми.....
Последна промяна BiTurbo на 04 Сеп 2008, 10:09, променена общо 1 път
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Прав е колегата бавно ще е оправиш лека по лека
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Ето какво излезна до тук
joreto_88 написа:всичко е ок, с изключение на тампоните на стабилизиращата щанга и прахозащитниците на задните амортисьори.
Колеги и аз имам един счупен прахозащитник на заден ляв аморт. и дрънчи...въпроса ми е какво може да стане от тук натам?

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- joreto_88
- младши ентусиаст
-
KIM написа:баце настройката на ваноса не е за всеки да знаеш,имал съм случаи в тия малките сервизи дето като правят глава,накрая дават заявка за човек от дарукар да дойде и да го настроизатова за по сложните неща не пести левчета
![]()
а пък тая 20ка за колко я взе че тв наебаха с нея
Прав си за сложните неща, а колата я купих за 4700лв. Мисля че цена-състояние е добре.
hemicharger написа:Колеги и аз имам един счупен прахозащитник на заден ляв аморт. и дрънчи...въпроса ми е какво може да стане от тук натам?
Лепи се прах и боклуци по стеблото на амортисьора, от там заминава семеринга и амортисьора отива на кино.
P.S. Някой ще може ли да ми отговори на предишния пост?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
hemicharger написа:Колеги и аз имам един счупен прахозащитник на заден ляв аморт. и дрънчи...въпроса ми е какво може да стане от тук натам?
Прахозащитника няма как да дрънка,той не може да се счупи,тъй като е подобие на гума

Виж да се е скъсал може...купи си нови,не са скъпи

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
joreto_88 написа:А да попитам за ауспуховата система: Мога ли да сложа ето това на мойта 320-ка??? или трябв да си е за 320-ка. Много се колебая м/у stock-ова система и supersprint. Мисля че си заслужава повечето пари. Основно колебанието ми идва заради този клип: http://www.youtube.com/watch?v=GxgJr5p58HA
Мога да ти дам моята генерация цялата от 320-ка стокова
само дето на краиното гърне има широк плосък никелиран накраиник.
Ще ти я дам за некви смешни пари само и само да ми се маха от 325-цата

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
Zaho написа:Мога да ти дам моята генерация цялата от 320-ка стокова
само дето на краиното гърне има широк плосък никелиран накраиник.
Ще ти я дам за некви смешни пари само и само да ми се маха от 325-цата
Имаш ЛС
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2