колеги какав този мотор които имам на 320-та
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
колеги какав този мотор които имам на 320-та
незнам какав модел мие двигателя 320 шестак с пласмасови колектори 91 год. Е 36 24 В нее ванус предишния мотор е М колко е и искам да попитам сащо можели да се слойи турбо на този мотор
Последна промяна muk_83 на 03 Сеп 2008, 16:31, променена общо 2 пъти
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Re: колеги какав този мотор които имам на 320-та
muk_83 написа:незнам какав модел мие двигателя 320 шестак с пласмасови колектори 91 год. Е 36 24 В нее ванус предишния мотор е М колко е и искам да попитам сащо можели да се слойи турбо на този мотор
Егати малоумника
Re: колеги какав този мотор които имам на 320-та
BMWdrivers написа:muk_83 написа:незнам какав модел мие двигателя 320 шестак с пласмасови колектори 91 год. Е 36 24 В нее ванус предишния мотор е М колко е и искам да попитам сащо можели да се слойи турбо на този мотор
Егати малоумника

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
м50б20 е двигателя и нищо непречи да му се ръгне турбинка
П.П.Колеги не го нападайте така момчето бе, все пак никой не се е родил научен.Няма нищо лошо да попита като незнае

П.П.Колеги не го нападайте така момчето бе, все пак никой не се е родил научен.Няма нищо лошо да попита като незнае

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Nikito_nn написа:м50б20 е двигателя и нищо непречи да му се ръгне турбинка![]()
Ами първо двигатела си не е научил а тръгнал да пита за турбо?!

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Според мен го нарекоха малоумник за изключителния правопис. Аз не мога да разбера как има такива хора? Ако сам се опита да си прочете изаканото, дали ще разбере нещо?
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Anthony_J написа:Според мен го нарекоха малоумник за изключителния правопис. Аз не мога да разбера как има такива хора? Ако сам се опита да си прочете изаканото, дали ще разбере нещо?
За правописа спор няма

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
cucko написа:Ами първо двигатела си не е научил а тръгнал да пита за турбо?!
Ти като се качи за първи път в Е36 знаеше ли,че сешоара ти е с индекс М42?

Тоя подфорум стана под сяква критика

- cucko
- старши ентусиаст
-
Дори да не знаех щях ли да задавам такива излишни въпроси?
Да взема ли да питам и аз за моята дали мога да си сложа и аз охлювче?
Пък аз знаех че ис-и те са точно 2 мотора...дори исках да е 320 ванус но точно тагава не намерих и затова взех тази!
Така че да си поправи правописа,да прочете малко повече за турбо и тогава да пита!
Как мислите да са се справили ЛУДИТЕ(без да се обиждате)Бат_Колю,Lacho,ludiagsm,furnata,ти и т.н.......
Да взема ли да питам и аз за моята дали мога да си сложа и аз охлювче?
Пък аз знаех че ис-и те са точно 2 мотора...дори исках да е 320 ванус но точно тагава не намерих и затова взех тази!

Така че да си поправи правописа,да прочете малко повече за турбо и тогава да пита!
Как мислите да са се справили ЛУДИТЕ(без да се обиждате)Бат_Колю,Lacho,ludiagsm,furnata,ти и т.н.......
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Батка,само ще ти кажа не сравнявай Бат Колю и лудия джи ес ем
със лъчо и фурната...едните нямат нищо общо с другите...чипсове и аз мога да си поръчвам "нов внос" и да ги препродавам както и да си правя диодни стопчета...ма ти да си турбинираш сам колата или да си смениш съединител,съмнявам се че ще се справиш...
със лъчо и фурната...едните нямат нищо общо с другите...чипсове и аз мога да си поръчвам "нов внос" и да ги препродавам както и да си правя диодни стопчета...ма ти да си турбинираш сам колата или да си смениш съединител,съмнявам се че ще се справиш...

- cucko
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:Батка,само ще ти кажа не сравнявай Бат Колю и лудия джи ес ем
Както кажеш!
А това да си турбинирам или да си сменя съединителя,ще поровя да науча техническата и практическата част и тогава ако не съм наясно с нещо ще попитам конкретно някой който се е сблъсквал!Така че това е излишно да го споменавам,затова ако имам желание,време,нерви и пари тогава ще се заема!
Така че просто с никого не се заяждам,все едно някой да пусне тема "Как да си сменя гумата която се спука така също дали мога да сменя и накладките"!

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Не разбирам защо като се появи някой нов и попита нещо просто и комплексарите веднага му скачат и почват да го нареждат щото знаел по малко от тях. Ами обясни му веднъж, и да не пита повече.Както казах никой не се е родил научен.
П.П.А новите и те да поразгледат форума и да почетът малко преди да питат
Форума е доста богат на информация
П.П.А новите и те да поразгледат форума и да почетът малко преди да питат

- cucko
- старши ентусиаст
-
Nikito_nn написа:Не разбирам защо като се появи някой нов и попита нещо просто и комплексарите веднага му скачат и почват да го нареждат щото знаел по малко от тях. Ами обясни му веднъж, и да не пита повече.Както казах никой не се е родил научен.
П.П.А новите и те да поразгледат форума и да почетът малко преди да питатФорума е доста богат на информация
Пуснато на: 03 Сеп 2008, 16:27
EnimEn написа:m50b20
Ето го отговора,какво друго трябва да му се обясни?!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2