Теч на гориво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Теч на гориво
Здравейте и моя ред дойде да поискам съвет/помощ за проблемче .
Аз съм в чужбина, но баща ми прпалва колата от време на време и като ми се обади последният път ми каза, че гаража ми миришел на бензин имало петно на пода около резервоара и всичките 40л. са си отишли
. От къде може да тече ? Ако не е дупка в резервоара ? какви са горивпрповодите на Е36 маркучета или метални ? Ако някой е имал подобен проблем или има идея къде може да е слабото място нека каже защото се прибирам в петък и в понеделник колата ще ми трябва много , а събота и неделя майсторите не са много работливи пък и незнам как да я закарам до сервиз щом веднага всичкият бензин който се налее изтича от някъде . Гаража ми е с канал така че, имам възможност да работя сам по колата си .
Благодаря ви предварително .

Аз съм в чужбина, но баща ми прпалва колата от време на време и като ми се обади последният път ми каза, че гаража ми миришел на бензин имало петно на пода около резервоара и всичките 40л. са си отишли

Благодаря ви предварително .

Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
Резервоара зависи дали е пластмасов или стоманен
Ако е стоманен може да изгние и да се получи малка дупка и съответно теч. Ако е пластмасов е малко вероятно да се пробие точно така, но ти пък казваш, че целия бензин (40 литра) си е заминал, което означава, че теча е от най ниската точка на резервоара ???
Виж за всеки случай и горивния филтър с маркучите ....
Ако е стоманен може да изгние и да се получи малка дупка и съответно теч. Ако е пластмасов е малко вероятно да се пробие точно така, но ти пък казваш, че целия бензин (40 литра) си е заминал, което означава, че теча е от най ниската точка на резервоара ???
Виж за всеки случай и горивния филтър с маркучите ....
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега проблема е в резервоара,всички входящи и изходящи маркучи са от горната страна и няма как да е от тях,при положение че колата не е запалена.преди имаше идиото които като кръдът бензин не точиха с маркуч а дупчеха резервоари и с лигена отдоло,дано не са влизали в твоя гараш със същата цел
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
3 мнения
• Страница 1 от 1