Може ли да стане?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли да стане?
Някой знае ли дали може да се сложат само лупи на фарове които не са с лупи?Стажа въпрос за Bosch с пластмасовите стъкла на късите дето прогарят?Идеята ми е да сли взема само лупи от други фарове и да си инсталирам в моите(целия механизъм на лупите)!Ако става ще съм благодарен ако някой ме светне за някоя тънкост да не ги осера съвсем
и също ако някой има лупи за продан дето ще паснат да си каже!

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Най-добре си сложи фарове с лупа и някви очички, не се занимавай с тази конверсия, а защо нямаш на сегашните 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
А от каде ще вземеш лупи
По добре си вземи цели фарове и продай твоите

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Дори и да е възможно физически да "присадиш" лупи на фарове, които фабрично са ги нямали е безмислено, защото стъклата и рефлекторите са изчислени да отразяват и фокусират светлината от крушката без лупи и с тях въобще не е ясно колко и накъде ще светят фаровете.
Просто вместо ефект ще се получи сериозен дефект и то постигнат с труд и пари
Просто вместо ефект ще се получи сериозен дефект и то постигнат с труд и пари

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Вземи два на бия с лупа и се ореждаш,втора рика можеш да ги наериш за под 250лв.Успех
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1