Проблем с гуменото каре на кардана*
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с гуменото каре на кардана*
Пичове, ходих да ми проверят маслото на скоростите и човека ми каза че трябва спешно да си сменя гуменото каре.Погледнах го и видях че е като нахапана поничка. Въпросът ми е дали може да се разчита на каре менте за 75лв или да си взема от дарукар за 144лв. И дали можете да ми препоръчате майстор за смяната му, и евентуално ориентировъчна цена за работа.
Става въпрос за Е36 318is sedan 93'
Става въпрос за Е36 318is sedan 93'
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Ако става въпрос за това каре до скоростната кутия и началото на кардана може и сам да го смениш на най-обикновен канал. Какво каре да си вземеш незнам, но най-добре да е откъдето трябва, за някои части наистина си заслужават парите.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
спри колата над някои канал слез и разгледаи ще ти стани ясно и сам ще си го смениш за 10мин.махalchnia написа:Ами и аз така реших,ще си го купя от дарукар. Питах едни майстори и ми искат 60лв за да ми го сменят. Сам незнам дали ще успея да го сменя
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
спри колата над някои канал слез и разгледаи ще ти стани ясно и сам ще си го смениш за 10мин.мах кви 60леваalchnia написа:Ами и аз така реших,ще си го купя от дарукар. Питах едни майстори и ми искат 60лв за да ми го сменят. Сам незнам дали ще успея да го сменя

само да ти кажа колега че наистина има значение как ще се сложи
аз от майстори дето се учат на колата ми смених три карета за 4000км.
най накрая ми го смени човек който знаеше как трябва да е точно карето и до сега нямам проблеми.
така че го имай и това в предвит,да не е после да стане защо карето издъхна на 1500км.

най накрая ми го смени човек който знаеше как трябва да е точно карето и до сега нямам проблеми.
така че го имай и това в предвит,да не е после да стане защо карето издъхна на 1500км.

sabi1984 написа:само да ти кажа колега че наистина има значение как ще се сложи![]()
Ако можеш ми дай някакъв "жокер" ,кое му е специфичното.Поне да му кажа на майстора какво да гледа,че знам ли го дали е в час и той .
9 мнения
• Страница 1 от 1