проблем с тоците
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с тоците
проблема е следния
докато си карам вчера и единия фар ,габарите ми даде на късо,та оправих го,работи си,но всички копчета по климатроника с врътките светят и ми върти перката на климата като дам на контакт,борда не работи,какво може да е ,бушони гледах читави са,релета не съм гледал
докато си карам вчера и единия фар ,габарите ми даде на късо,та оправих го,работи си,но всички копчета по климатроника с врътките светят и ми върти перката на климата като дам на контакт,борда не работи,какво може да е ,бушони гледах читави са,релета не съм гледал

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Диагностика -> Дару
Ама аз от тоя пич съм доволен .... Светеше ми лампичката за ръчната като затварям или отварям някоя врата ... Момчето се качи почна да почуква по пода извади неква жица смени я и нема ядове

I'm slowly drifting

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Станала е заварка някъде,щом ти светят разни неща които не си включил.
Трябва да се проследи къде точно е станала белята.
А каква диагностика искаш ,електричарска или компютърна на колата

vld написа:Станала е заварка някъде,щом ти светят разни неща които не си включил.
емми преполага да е електрическа проверката,наистина си мисля че някъде са се допряли жици понеже ми мирише на изгоряло да го ...
и мисля че проблема е от точно тоя габарит дето се допряха жиците му,но къде трябва да търся споените кабели ,в кой сноп?
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
То невиждам начин да стане ... Единствено на компа да се прочетат данните от датчиците ама при теб ситуациата е съвсем друга ...имаш дадено на късо според мен ... Ама като нема ДТЗ нема как да видиме кой кръг е 

I'm slowly drifting

Трудно ще излезе на диагностика. Възможно е обаче да каже кои модули не отговарят и там въоръжен с много нерви и запас от псувни можеш да го намериш.
Другия вариант са ти кабелите отзад както казват колегите.
Предполагам бушоните са наред... Ако да, търси възможно най-близо до мястото, където си дал на късо сноп кабели, който да понамирисва. Вероятно са се споили преди бушона, след него е трудно...
Аз онзи ден дадох на късо задния стоп и половината ми табло умря заедно с копчетата на климатика и мигачите. Оказа се просто бушон за щастие, но бях захапал гредата и търсех пистолет да се гръмна...
Другия вариант са ти кабелите отзад както казват колегите.
Предполагам бушоните са наред... Ако да, търси възможно най-близо до мястото, където си дал на късо сноп кабели, който да понамирисва. Вероятно са се споили преди бушона, след него е трудно...
Аз онзи ден дадох на късо задния стоп и половината ми табло умря заедно с копчетата на климатика и мигачите. Оказа се просто бушон за щастие, но бях захапал гредата и търсех пистолет да се гръмна...
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2